Србија

БРУКА И СРАМОТА: Србија увела санкције Сирији и подржала терористе!

У тренутку када ЦИА и терористи убијају цивиле, као у Босни и на Косову, одлазећи режим уводи санкције Сирији, земљи која страда као Србија ’90-тих.

Мислија УН у Сирији је обустављена јер је, наводно, ситуација сувише ризична. Истовремено, терористичке снаге појачавају своје нападе на цивиле, представљајући масакре као злочине режима. Запад је против „диктатора“, и све је очигледније да ће употребити оружје да би заштитио „наоружану опозицију“ и увео „демократију“. Да ли Вас ово подсећа на деведесете године? На страдање српског народа у Босни и Херцеговини и на Косову и Метохији?

У таквој ситуацији, одлазећи режим, тј. Влада уводи санкције Сирији, и то на предлог Министарства спољних послова, чиме се Србија прикључује агенди Брисела! Дакле, Вук Јеремић, од одређених кругова окарактерисан као патриота, сада директно супротставља Србију и Русију.

Осим тога, о каквим људским правима може бити реч, када муслимански екстемисти, који се боре против прилично секуларног режима Башара Ал-Асада, муче малобројну хришћанску мањину? Медији у Србији о томе ћуте, поводећи се изјавама „сиријских активиста“, којима се може веровати исто колико и Хашиму Тачију, када негира трговину људским органима.

Због тога, можемо само рећи да нас је срамота оваквих политичара!

Коментари (1)

  1. slavko каже:

    kad nije niko zato ce seselj da odgovara za sve

Напиши коментар