четвртак, 8. 12. 2022.

БРУКА И СРАМОТА: Цигани украли новац за лечење дечака оболелог од рака!

Два цигана су украла кутију из хола тржног центра у Панчеву, у којој се налазило око 30.000 динара намењених за лечење шестогодишњег Владимира Ђорђевића

Непознате особе украле су кутију с новцем који је био намењен за лечење шестогодишњег Владимира Ђорђевића из Панчева, који болује од епилепсије, цисте на мозгу, асиметрије хипокампуса, а тренутно је на хемотерапији након операције тумора на бубрегу!

Кутија се налазила у оквиру хола ТЦ „Тамиш капија“ у Панчеву и у њу су добри људи могли да убацују новац за лечење овог малишана. Сума која треба да се сакупи да би се извршила нова операција у Москви је 40.000 евра.

Синиша Ђорђевић, отац малог Душана, каже да тешко може да опише осећања након јучерашње крађе, и додаје да је ово још један доказ о кризи у коме се наше друштво налази.

– Страшно је какве се ствари дешавају. Остао сам без речи када су ми јавили. Та кутија стоји испред великих продавница у тржном центру већ пет месеци, и није ми пало на памет да може нешто овако да се деси. Према речима очевидаца, кутију с новцем су украле две особе циганске националности, и надам се да ће их инспектори убрзо наћи. Према неким проценама, унутра је било око 30.000 динара и стварно је срамота да неко жели тај новац, када је свима јасно чему је он намењен – каже Синиша.

Он каже да је добио уверења из полиције да се ради на његовом случају, и да ће ускоро бити решен.

Иначе, сви који желе да помогну његовом тешко оболелом сину Владимиру могу то да учине уплатом новца на динарски жиро рачун Синише Ђорђевића 340-32110017-94 код „Ерсте банке” с назнаком „Помоћ за Ђорђевић Владимира“, као и из иностранства на девизни рачун Станке Ђорђевић
IBAN: RS35340764316401299932 SIF-код је GIBARS22
КАО И СЛАЊЕМ ПРАЗНЕ ПОРУКЕ НА БРОЈ 1137 ИЗ ТЕЛЕКОМ и ТЕЛЕНОР МРЕЖЕ.
5 коментара

  1. Мајор Душан

    Маму им јебем циганску. И сад ти буди добар према њима, ма маму им јебем све би их месарском сатаром секао на комаде недељу дана пичка им материна болесна. Убијати стоку без милости !
    Лепо их наћи ако их је неко видео или случајно нека камера снимила, и стрељати их у центру Панчева за пример осталим циганима. СТОКА МАЊИНСКА !

  2. Zoran

    Џабе псовке. Они су овде заштићени “као бели медведи”. Ко код каже нешто против њих ризикује затворску казну. Постоје и снимци сигурносних камера, па још нико од њих није процесуиран. Једини начин да одстранимо овај канцер је промена ове марионетске власти и укидање постојећих закона и доношење нових, који ће искључиво бити на корист Српском народу. Неко намерно хоће да промени демографску слику у Србији, насељавајући цигане у купљене им куће и провоцирајући етничке сукобе. Исти сценарио је био и са шиптарима, а како се завршио то знамо. Ако нам је стало до Србије ово би требало да се паметно спречи. Ено циганима цела Западна Европа и Азија, а може и пространа и ненасељена америка. Нека тамо иду. Купићемо им чак и карту у једном правцу.

Оставите коментар

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *