понедељак, 6. 02. 2023.

БОЛЕСНО: Отвара се педерски кварт у Београду!

Болесни умови најављују да ће се педерски кварт налазити у улици Краљице Наталије, на простору од 380 квадрата, имаће хостеле намењене искључиво педерима, крузинг клуб за мушкарце и спортски центар.

Содома и Гомора у сред Београда!

Идеја овог „болесног“ пројекта је да тај простор с временом постане кварт у коме ће свој кутак пронаћи педери и лезбијке.

Установа ће се издржавати од донација педера, а постојаће могућност куповања ваучера којима ће се плаћати све услуге у центру.

– Успећемо да поставимо центар на ноге и дамо пример осталим заједницама у Србији. Мислимо да је ово један од начина да свака заједница допринесе сопственом развоју и разбијању предрасуда – изјавила је за Весна Зорић, творац овог „болесног“ пројекта.

Простор за будући педерски кварт уступио је власник графичког предузећа „Морава“ Данијел Јакшић, а подршку су добили и од српских свингера.
5 коментара

  1. Данко Б. Марин

    Као оправдање – наводи се шестоцифрен број педера у Београду! Сулуди закони још се нису увукли у српско законодавство али … Послао сам Вам цитат из уџбеника “Психијатрија”(2009.) Медицинског факултета у Новом Саду…

  2. ЦИГАНИ ЛУДАЦИ

    Јупииии бар ћемо имати на чему да искалимо бес, ево већ у октобру.

  3. САША ВУЛЕТИЋ

    ” ДА ЗА ОВУ СТОКУ НА ВЛАСТИ ЕВРОПА НЕМА АЛТЕРНАТИВУ, НИЧИЈА НИЈЕ ДО ЗОРЕ ГОРИЛА. ПОГОТОВО КОД НАС СРБА ПА НЕЋЕ НИ ЊИХОВА. “

Оставите коментар

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *