Свет

БОЛЕСНО: Немачка пуна бордела за секс са животињама!

Немачком се шире бордели који се слободно рекламирају на интернету, а у којима се за секс и иживљавање користе животиње, преносе немачки медији. Разлог за то је што се према закону те европске државе забрањује само снимање порно-филмова са животињама, док не постоји ниједна одредница према којој се зоофилија у приватним оквирима санкционише, штавише, на њу се гледа као на слободу избора.

Због такве ситуације, различите групе за заштиту животињских врста упозоравају да то доприноси да се посебно овце и козе подвргавају стравичном мучењу широм земље.

– Веровали или не, код нас постоје и еротски зоо – вртови, у којима су монструмима на располагању животиње од лама до оваца – истакла је у интервјуу за Франкфуртер Рундшау службеница за заштиту стоке Мадлен Мартин.

Читав проблем изашао је у јавност у тренутку кад је Мартинова обелоданила причу да су различити мушкарци годинама малтретирали овце из стада једног фармера у региону Грос-Герау. Власник је приметио да су поједине животиње почеле да га се плаше, постале су чак и насилне и избегавале су храну и излазак из тора. Уз помоћ Мартинове он је поставио камере на фарми да би видео зашто се то дешава и открио да му се сваке ноћи манијак увлачи на посед и сексуално иживљава над овцама.

Мартинова је каснијом истрагом утврдила да то није била једина фарма на којој су се такве ствари дешавале, већ да је, због недостатка казнених мера, изузетно распрострањена појава. Она је открила да фармери чак „подводе“ животиње зоофилима.

Иначе, бордели за зоофиле постоје и у другим европским земљама, попут Данске и Норвешке, а према наводима у медијима, цена секс са животињама кошта од 70 до 150 евра.

Немачке власти покренуле су у новембру расправу о томе да ли би требало променити закон о заштити животиња и у њега увести забрану секса с њима. Циљ је да се смањи учесталост зоофилије, а предвиђена казна за ту врсту прекршаја износила би 24.000 евра.

Коментари (1)

  1. Корнелиjе Кодреану каже:

    То су све напредне вредности ЕУропске униjе

Напиши коментар