Србија

Бисерко не брини за главу

Српски народни покрет Наши доставља јавности на увид снимак говора председника СНП Наши Ивана Ивановића са протеста на београдском Тргу Републике од 17. фебруара 2012. године поводом његове наводне претње НВО о сечи глава. Манипулишући овим говором, прво су новинари Б92, а затим Пешчаника и неких других медија и НВО покушали да Ивановића и СНП Наши прикажу у криминалном својству што не одговара истини. Па чак и да је та претња била усмерена на Соњу Бисерко.

Ивановић је 17. фебруара 2012 изговорио: „Нека свако из данашње власти добро чује да ако изговори ову реченицу „Да су Косово и Метохија независни“ да му неће отићи само језик, него ће му отићи и глава!“. (на 00.57 на снимку)

Из овога се јасно види да Ивановић није претио ни Соњи Бисерко ни другим НВО већ је упозорио власт да би у случају признања Косова и Метохије народ имао право на сва средства у одбрани Устава и земље. Џелати би у том случају били уставобранитељи.

Што се тиче НВО и особа попут Соње Бисерко, СНП Наши је предложио да се у Србији, по угледу на Руску федерацију, донесе Закон о страним агентима којим би се ограничио рад организација и медија које се финансирају из иностранства.

 

Информативна служба СНП Наши

Напиши коментар