Свет

Американци неће стати на убиству Немцова, наставиће да убијају!

Убијени Борис Немцов је био агент од утицаја Ротшилда и Сороша. Почели су да уклањају оне које су годинама припремали, обучавали и финансирали. Нису им потребни они који не могу да испуне њихове планове и који знају њихове тајне!

boris-nemcov-ubistvo-rotsild-soros

Немцов је убијен у организованој и добро испланираној операцији под називом „Лажна застава“ коју су извеле западне тајне службе под контролом Ротшилда и Сороша. Убиство Немцова је пажљиво испланирано, организатори и извршиоци су били упознати са маршрутом кретања убијеног, то је доказао и снимак убиства.

Убиство Немцова је цинично изрежирано против Русије у жељи да је дестабилизују. Индикативно је да су САД буквално само неколико минута после убиства Њемцова реаговале на тај злочин, а интернет претраживач Гугл регистровао је припремљену вест о убиству Немцова три дана пре него што се оно заиста догодило! На Википедији је 2 сата пре убиства Немцова написано да је убијен.

„Прво човека себи приближе, дају му крила, називају га пријатељем Америке и Европе, а затим га принесу као жртву да би за то оптужили политичко руководство неке земље. Таквих примера је много. Таква им је пракса“ – рекао је председник Чеченије Рамазан Кадиров.

Американци неће стати на убиству Немцова, наставиће да убијају!

 

CrveneBeretke.com

Напиши коментар