Регион

АМЕРИКА РЕЖИРАЛА РАТ У МАКЕДОНИЈИ: Шиптарски терористи добили сигнал из Вашингтона за напад!

Амерички обавештајци су шиптарским терористима издали налог за напад пре свега зато што желе да потпуно обесмисле руски пројекат гасовода који преко Турске, Грчке, Македоније и Србије треба да дође до западне Европе

sipatari-amerika-makedonija

Напади шиптарских терориста на Куманово где је погинуло најмање 8 полицјаца и 14 шиптарских терориста план је иза ког стоји власт у Вашингтону, а све да би се прекинуо руски пројекат гасовода, тврде одлично обавештени дипломатски извори.

Амерички обавештајци су шиптарским терористима издали налог за напад пре свега зато што желе да потпуно обесмисле руски пројекат гасовода који преко Турске, Грчке, Македоније и Србије треба да дође до западне Европе.

– Та порука је послата македонском премијеру Грујевском, али и његовом српском колеги Вучићу. Не заборавите да је на дан почетка хаоса у Македонији у Москви српска војска марширала на паради с Русима – каже један од амбасадора.

Дан пре сукоба у Куманову, у посети Атини боравио је специјални изасланик Стејт департмента за енергетска питања, Амос Хохстајн и затражио да Грчка одустане од такозваног „Турског тока“.

Грчка влада је то одбила и рекла да ће тај гасовод подржати јер сматрају да ће бити користан за њихову земљу.

– Одмах после оваквог става грчке владе послат је јасан сигнал Шиптарима, и то не само у Македонији, да је дошло време да се реши њихово национално питање. Бојим се да је ово у Куманову само почетак и да нападе шиптарских терориста можемо ускоро видети и у Србији и у Црној Гори, али и у Грчкој!

Полиција је акцију у Куманову започела након што су у околним селима примећене групе наоружаних Шиптара у униформама такозване Ослободилачке народне армије (ОНА), огранка терористичке ОВК у Македонији.

Коментари (3)

  1. Aleksandar Djuric каже:

    Siptari – topovsko meso haha

  2. marko каже:

    ONOG TRENUTKA AKO VUCIC NE POSLUSA MERKELOVU OKO KOSOVA INE DA ZA KOJI MESEC KOSOVU STOLICU U UN U SRBIJI POCINJE TERORO RIZAM KOJEG NATO VEC IMA ISPLANIRANOG P O GRADOVIMA SRBIJE

  3. RADE каже:

    КАКО 1 ПРВО НИЕ СМЕ СПРЕМНИ И ВО ПРЕДНИЦА А ТАКА И ОД ПОЗАДИ Р.М С . ЕСПРЕМЕН И ОЦЕКУВА СЛЕДНИ ИНСТРУККЦИИ САМО НА ПОВИКУВАНЈЕ НОРМАЛНО ДО КОЛКУ ИМА ПОТРЕБА ИСТО КАКО 2001

Напиши коментар