Србија

Амерички војници крстаре Србијом

Кадети из састава резервних официра америчке војске сваке године по три недеље проводе у некој од земаља света где се упознају са страним културама, што је обавезни део њихове обуке.

americka-vojska

Кадети из састава резервних официра америчке војске бораве тренутно у Србији у оквиру Програма културног разумевања и учења језика, објављено је на фејсбук профилу Амбасаде Америке у Београду.

Као се наводи, сваке године стотине кадета путује светом и они проведу до три недеље упознавајући се са страним културама, што је обавезан део њихове обуке.

На фејсбук профилу америчке Амбасаде у Београду објављене су слике са заједничке вежбе изведене са српским војницима ове недеље у Шапцу.

Kadeti iz sastava rezervnih oficira američke vojske borave trenutno u Srbiji u okviru Programa kulturnog razumevanja i u…

Posted by U.S. Embassy Belgrade on петак 19. јун 2015.

 

Спутник

Коментари (2)

  1. Luka каже:

    Ja sam iz Šapca i zanemeo sam kad sam ovo pročitao.U jebo te da sam samo znao ili da sam kojim slučajem naleteo,pa ne znam šta bi bilo.Kako ovi naši slepci-obični vojnici mogu sa njima.Pa kakvi smo to ljudi,šta je ovo,jebem im sve im jebem.Ona budala se još slika sa onom budalom.

  2. zoran каже:

    Треба им “забиберити” тако да Србију заобилазе.

Напиши коментар