Британска застава на згради Владе Србије

Пише: Александар Павић

Вишеструки ратни злочинац и белосветска хуља Тони Блер био је најгрлатији заговорник Нато агресије на СР Југославију 1999. године, и водећи поборник копнене инвазије на нашу земљу. Данас, непуних 16 година касније, захваљујући Александру Вучићу, Блер је постигао свој циљ, без испаљеног метка. Његови плаћеници су се уселили у Немањину 11. Према писању медија: „Представници Блерове организације биће задужени да надзиру формирање тимова у кабинету премијера Вучића и контролишу њихов рад, док представници Владе Србије раде на одабиру људи који ће бити ангажовани на тим пословима“.

vlada-srbije-britanska-zastava

У исто време, човек који је обликовао Блерову кампању лажи, прво у случају СР Југославије, а затим и Ирака 2003, Алистер Кембел – недавно је одржао предавање за све тзв. пи-арове који раде у Влади Србије.

Упоредо са овим, новопостављени главни „реформатор“ МУП-а је нико други до Амадео Воткинс, још један Британац, који је, како упозорава Синдикат српске полиције, као „Нато експонент“ претходно успешно учествовао у „реформисању“ Војске, чврсто је постављајући на данашњи слепи колосек.

Када се томе придода и чињеница да се у Министарству одбране још од 2006. налази Нато „канцеларија за везу“, и да је Војна академија под сталним надзором Нато „партнера“ – слика је кристално јасна. Све тачке у институцијама су покривене, чврсто у рукама оних који су нас бомбардовали, и који раде на томе да нам отму остатак земље.

То није процес који је Александар Вучић започео. Али, управо ће он у историји бити забележен као тај који га је довео до неславног врхунца. Са глупавим осмехом на лицу.

Грци су морали да направе дрвеног коња да би ушли у Троју. Британцима је то било много лакше – коњи су се већ налазили унутар зидина.

 

Фонд Стратешке Културе
7 коментара

 1. Beli Stojan

  Ako nista ne preduzmu, od danas sam zaista ogorcen i definitvno razocaran u Beogradjane…
  Sta jos treba da se desi? sta jos treba da se uradi i da se ti ljudi pokrenu i urade nesto! OVO JE NEDOPUSTIVO!!!

 2. MILLIE

  Ovo je jako nizak udarac za sve zrtve nato bombardovanju. Umesto da se potrudimo da ovaj zlocinac zavrsi u hagu mi mu punimo depove. VUCICU SRAM DATE BUDE ZEMLJE PO KOJOJ HODAH I NARODA KOJEG ZASTUPAS.

 3. Svetozar

  Dobar potez vesanja Britanske zastave na zgradu Vlade Srbije, ali potpuni pogodak bi bio: da dodaju jos USA zastavu, a izmedju zastava „gospodina“ Vucica. Ha-ha-ha.

 4. Svetozar

  Draga braco Srpska: Spremni ste da skinete jaram svakog vanjskog ugnjetivaca,, a dozvolite da onaj koga ste izabrali da vas predstavlja,da vam se smije , iza ledja. Probudi se Brate Srbine, vreme je zlato>

Оставите коментар

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *