Србија

Вучић у Београду гради највећу џамију у Европи!

Према незваничним најавама из УАЕ централни део архитектонског плана “Београда на води“ биће највећа џамија у Европи чију је изградњу ППВ Александар Вучић договорио у склопу изградње читавог пројекта.

Већ одавно постоји идеја о изградњи велике џамије у Београду како би се задовољиле верске потребе муслимана који ту живе а којих је по неким проценама преко 150.000.

Џамија која ће бити подигнута у Београду пројектована је да по величини и раскоши надмаши највећу џамију у Европи која се тренутно налази у Риму.

Коментари (10)

 1. Zoran каже:

  Па да закопамо по свињче на сваком месту, где је и где ће бити џамија. Изгласајмо да се укину медијске честитке за празнике ,муслиманима и католицима.

 2. xmen каже:

  I tako ce vucic naseliti uglavnom muslimane i arape u taj novi beograd buducnosti ,tko ce prosecnom beogradjaninu dati novca za kvadrat stana sigurno 2000 evra i vise osim arapa a u toj djamiji zna se st ce biti teroristi za jug srbije i ujutro kad zazvone usred neograda njih buducih 150 000 i vise alah uekber kad pocnu urlati s minareta jebes takvu srbiju ionako su sve prodali krajinu kosovo preduzeca rudnike

 3. Sаuron каже:

  Кад буде дошло време и на власти буду Срби одоше Арапи у ваздух.

 4. Корнелиjе Кодреану каже:

  Арапи су нижа раса. Фон Силиконац jе полудео.

 5. xmen каже:

  Srpski narod i glasa za takve politicare NAZALOST NIKAD SRBI U ISTORIJI NISU IMALI POLITICARE,prvo poceo milosevic dokrajcio tadic zavrsio vucic s kosovom koje dce sigurno i priznati legalno kad udje u eu u meduvremenu uvodi liberalne zakone za poljuprivredu te
  ce seljak sigurno biti desetkovan robom iz eu.jer srbija je vec uvela eu zakon za poljuprivredu takodjer ce 100 000 desetkovati ljudi u drzavnim ustanovma tj preduzeca koja su jos u drzavnom vlasnistvu koja toboze sva gomilaju gubitke zemlja se vec prodaje nemcima arapima kao fabrike koje na njima prave a plate drze 320 evra zanimljivo ne podizu u proseku u vecini italijani zovu srbe stokom u meduvremenu bor ce takodjer privatizirati i vecinski vlasnik ce odnostiti bakar scenarij vucicece slobode i europezacije dobar a muslimanima radi najvecu djamiju u europi gde ce ti secici indirektno dovoditi tko zna koga da planira terorizam po jugu srbije sandjaku i naravno rusiji.Rusija ce ovo verovatno videti a samiam time ce srbija izgubiti bezcarinski uvoz kad pocne provoditi eu standarde koji ce sigurno u tim pregovorima ogranicavati rusku robu u srbiji.No narod to zeli TO CE I DOBITI

  1. Ђука каже:

   Не може се кривити народ. Народ у свакој земљи представља масу на коју утичу разни фактори. Ако са свих страна народ чује да су издајници хероји, а не може му се представити истина, нормално он ће њих подржавати. На српским интелектуалцима и родољубима је да разбуде народ. Они су највише криви за тренутну ситуацију због свог пасивизма или конформизма.

   Нервира ме кад чујем да је народ заслужио ово. Српски народ ово није заслужио. Ми смо велики народ који је дао много војне, духовне и интелектуалне елите кроз историју. Мало који народ се може похвалити са херојским подвизима као наш. По чему је наш народ гори од неког другог народа? Када се родољубива интелигенција уједини, подићиће се поново наш народ и засијати као много пута у историји. Смем да се кладим да добар део Албанаца размишља, шта ће бити када се повуче САД-е са Балкана, и препусти Русији овај простор. Да нас се плаше и кад смо овако окупирани, у то сам се уверио. Русија већ бележи невероватне успехе. Сирију, Иран, Украјину, Египат, у само једној години. То су милиони квадратних километара и стотине милиона људи, које је запад морао да напусти, у само једној години. Повућиће се и са Балкана кад-тад, а онда ће нашим непријатељима бити мала и Албанија и Хрватска и Муслиманија.

 6. RSrpska каже:

  Jadan li je srpski narod, ako ovo dozvoli! Zar u miru da nas pobjede? A kako se čini, dobro im to ide s obe strane Drine.

 7. Todorov Borislav каже:

  Spanci su to lepo resili . Na mestu gde treba da podignu dzamiju zakopali su svinju , i oskrnavili zemljiste.

  1. dangerous каже:

   axaxaxaxaxa nije losa ideja, uopste!

  2. milenko каже:

   e moj druze pa mi bi trebali onda da zakopamo celu Skupstinu u paketu sa svinjama u njoj

Напиши коментар