Србија

УХВАЋЕН: Мигрант покушао да силује жену у центру Београда

Против држављанина Сирије Мустафе Сабрија (20) поднета је прекршајна пријава због ремећења јавног реда и мира, јер је у четвртак увече у центру Београда напао 50-годишњу Београђанку и пипао је по телу

Azilanti-iz-Sirije

Модна креаторка Ирена Граховац објавила је на свом Твитер профилу да је њену радницу у четвртак увече један Сиријац покушао да силује у центру Београда. У полицији су изјавили да је мигрант насрнуо на жену и побегао, али и да је убрзо ухваћен.

Против држављанина Сирије Мустафе Сабрија (20) поднета је прекршајна пријава због ремећења јавног реда и мира, јер у четвртак увече у центру Београда напао 50-годишњу Београђанку и пипао је по телу.

„Жена се враћала у стан у Улици адмирала Гепрата. Осумњичени Сиријац јој је пришао с леђа, почео да је дира по телу, за груди, а затим се ухватио за међуножје. Одмах је побегао“, каже неименовани извор из истраге.

Уплашена и узнемирена жена одмах је о нападу обавестила патролу полиције. Тврдила је да је младић, по свему судећи мигрант, покушао да је силује, преноси Блиц.

„Утврђен је његов идентитет и о нападу је обавештен тужилац. Тужилац је размотрио све и одлучио да нема елемената кривичног дела, покушаја силовања, већ да против Сиријца буде поднета прекршајна пријава због ремећења јавног реда и мира“, објашњава извор.

Шта би се десило са овим полуписменим исламским мигрантом да је покушао да силује жену у држави из које долази, у којој сада влада шеријат? Остао би без главе, по кратком поступку, а код нас је добио само прекршајну пријаву због ремећења јавног реда и мира.

Напиши коментар