Војни полигон

СКАНДАЛОЗНО! Војска Србије учествовала у НАТО војној вежби спречавања „руске агресије“

Издајници из Војске Србије и такозвани босански војници учествовали су са 13 чланица европских земаља злочиначког НАТО пакта у војној вежби у Немачкој, у којој су учествовали у „ослобађању“ фиктивног града.

nato

Маневар, који је окупио око 5.500 војника, изведен је на југу Немачке и део је годишње традиције коју злочиначка америчка војска изводи у Европи. Реч је о вежби „Укрштање сабљи“, годишњем догађају који предводи по злу чувена америчка војска.

Командант америчке војске, ратни злочинац, генерал Фредерик Хоџс рекао је да ова војна вежба, која се одиграла на позадини тензија у Украјини, рефлектује одлучност и спремност НАТО да се супростави „руској агресији“, уколико било која чланица овог савеза буде нападнута.

Уз земље злочиначког НАТО савеза, учешће у вежби су поред издајничких српских и такозваних босанких војника имали и Швеђани.

Коментари (4)

 1. 124C41 каже:

  Морамо као нација да се помиримо са чињеницом да ВС није у служби Србије(јер већину чине људи који су дошли ту само за новац да раде тај посао),а то и важи и за МУП.Све што је вредело у свим сегментима служби за одбрану ове земље је превремено пензионисано,некима су дати откази и итд. све је то кренуло после 2000 године постепено урушавање наших служби. А пошто нам се сада спремају многи проблеми(врло могуће терористичко организовање у Рашкој од Зукорлића,до тоталне предаје КиМ-е терористима из ОВК-а,банкрот,формирање мађарских неонацистићких покрета и преговори о већој “аутономији” Војводине и итд. нама ништа не преостаје друго,него сами да се организујемо и спремимо за најгоре, јер ВС и МУП неће хтети да нас брани.

 2. Национални Социjалиста каже:

  Гамад издаjничка!

 3. Лука каже:

  Значи,катастрофа,продане душе.

 4. Danilo Vasic каже:

  TO ZA MENE I NIJE SRPSKA VOJSKA VEC KOLABORACIONISTICKA TVOREVINA USPOSTAVLJENA OD STRANE NATO OKUPATORA KOJA OKUPATORU SLUZI ZA PODRSKU U OKUPACIONIM POHODIMA NA SVE NEPOSLUSNE ANTIGLOBALISTICKE DRZAVE. KAD BUDE PALA AMERIKA< I NJOJ POSLUSNA OKUPIRANA EU, SVI ONI CE BITI PROCESUIRANI ZAJEDNO SA MARIONETSKIM UCESNICIMA IZDAJNICKOG REZIMA ZA VELEIZDAJU SVOG NARODA, DRZAVE, I DRZAVNIH TERITORIJA NASE ZEMLJE.

Напиши коментар