Србија

Саша Миленић: Срби су робови, Срби су ратни злочинци!

Председник скупштине града Крагујевца, Саша Миленић поново је превазишао самог себе јер је на најгрубљи начин омаловажио и увредио све српске жртве ратова прошлога века…

Саша Миленић је у јучерашњем посту на друштвеној мрежи Фацебоок, а на дан обележавања почетка НАТО агресије на Србију, објавио је како је агресорски напад НАТО на Србију био оправдан а „успут“ је навео да је Србија вршила геноцид над свим народима бивше Југославије и прихватио је идеје идеолога усташког покрета Анте Старчевића да је сам назив Срби, изведен од латинске речи Сервус што значи роб.

У другом посту, Саша Миленић наводи како је данашња омладина „уронила“ у православно-арапски фундаментализам „у мржњи према капитализму и САД“.

У трећем посту, Саша Миленић наводи да је Србија извршила геноцид над албанским становништвом и да је Србија с намером ушла у рат са НАТО да би имали данашњу омладину „која мисли да је бранио земљу од агресора а не себе од суочавања са одговорношћу за геноцид“.

У четвртом посту, Саша Миленић наводи да српска војска (приликом повлачења преко Албаније у првом светском рату) није могла бити заштићена и да је Албански краљ Зогу био немоћан да обузда мучке нападе од стране Албанаца а разлог за то налази у (само њему познатим) наводним злочинима која је српска војска нанела албанском становништву у балканским ратовима (као једино могућим ВЕЛИКИМ И СВЕЖИМ РАНАМА).

У овој земљи свако може да каже и мисли шта жели, али да је могуће да Председник скупштине Града Крагујевца и народни посланик странке Заједно за Шумадију на овакав начин јавно блати српски народ и све жртве које он поднео у последњих 100 година?!

Коментари (7)

 1. MickoNYC каже:

  Ovo moze samo u Srbiji….izrod i stetocina i jos na takvom mestu …a vi nastavite i dalje da kuckate…sve ce se samo od sebe promeniti…

 2. Zoran каже:

  Е Саша, Саша! Боље би било да те је отац издркао у жбуње, или мајка побацила. Тиме би учинили услугу Србији.

 3. ime i ostale podatke sigurno imate каже:

  Protiv vlasti se ne može, imaju zatvore, pendreke i suzavac, protiv ludaka takodje pa ne ostaje nikakva legalna mogućnost odgovoriti ovakvima. Gradjani kragujevca izabravši ovog istoričara da im kroji kapu zaslužuju najveće moguće nepoštovanje i prezir.

 4. ime i ostale podatke sigurno imate каже:

  Ovome i deca treba da osete zahvalnost Srbije za njegovo vidjenje istorije. Mislim da možemo očekavati i preoravanje Šumarica i slične poteze. Svaka čast gradjanima Kragujevca na njihovom izboru.

 5. bojan каже:

  Sve sve al zlocin nad albanskim civilima, pa nek se stidi covek…Pomenje lazni zlocin, nad ljudima koji su u zadnjih 100 godina maltretirali i proterivali nas narod sa Kosova….

 6. Igor каже:

  zasto ,,OVO,, zivi i radi u srbiji!!!??? more mars u ameriku i u albaniju pa tamo pisi tvoja sranja!!!!!!!!!!!

 7. Luka каже:

  Ja sam Kragujevcanin, i samo cu reci sram ga bilo svoje ofarbane kose…

Напиши коментар