Свет

Русија ће срушити НАТО и западни свет у 2015.

Др Пол Крег Робертс упозорио је да би Руси могли да ослободе такозваног „црног лабуда“ против Запада. Др Робертс је такође разговарао о могућем ужасавајућем низу догађаја који би у потпуности уништио западни финансијски систем.

putin-nato

Ево шта је он рекао:

„Слушао сам вести данас и чуо како многи људи с одушевљењем кажу да је Русија готова и пропала и да ће ускоро постати вазалска држава Америке. Слушао сам то и размишљао „Како људи могу бити тако глупи?“. Али ето, јесу.

У међувремену, као део овог процеса, видећемо како Русија ослобађа црног лабуда који ће срушити западну кулу од карата…

Замислите да руска влада каже „Па, пошто је напад на рубљу политички и пошто нам прави пуно проблема, нећемо платити део нашег дуга почетком 2015. године“.

Европски банкарски систем би био уништен јер су те банке ужасно подкапитализоване. Неке од њих имају дугове Русији који скоро да апсорбују читаву главницу капитала. Дакле, Руси уопште не морају да отплате дуг. Могу да кажу да ће га платити касније, када се рубља стабилизује.

Схватате какав би утицај таква одлука Русије имала на Запад? Сетите се како су браћа Леман пала и поред Европе повукла и САД са собом.

Шта ће произићи из свега тога? Ко зна? Постоје разне врсте деривативних финансија, а не знају се чак ни све уговорне стране. Ако би европске банке почеле да тону, ко зна кога би све повукле са собом. Међутим, читав западни систем је једна кула од карата заснована на манипулацији тржиштем. Довољно је само мало га гурнути и он ће се срушити.

Највећи од свих црних лабудова ослободио би се ако би се Руси јако разбеснели. Они би могли просто да позову европске власти и кажу да више не продају природни гас нити било који други облик енергије члановима НАТО-а.

Последица би био потпуни колапс НАТО-а. Чак ни марионетска држава попут Немачке не би дозволила да се њен народ смрзне и да се фабрике затворе. Једини могући исход би био крај НАТО-а.

Дакле, ако Руси пожеле да униште НАТО, то је све што треба да ураде. С падом НАТО-а, пала би и подршка америчке моћи.

То би ослободило гомилу црних лабудова. Скоро сваки банкарски систем би се распао уколико би дошло до затварања немачке индустрије. Све карте су у Путиновим рукама. Видећете како Русија, Индија и Кина преузимају свет 2015. године“.

 

Wебтрибуне

Напиши коментар