четвртак, 2. 02. 2023.

Прах и пепео (књига трећа)

(6 коментара)

599,00 дин.

„Прах и пепео (књига трећа)“ је деветнаести по реду роман Милорада Улемека Легије и последњи наставак узбудљиве приче из претходна два дела истоименог романа.

Издавач: Мултинационални Фонд Културе
Број страна: 249
Повез: броширан
ISBN: 978-86-85959-13-4
Година: 2017

Опис

(…) Док су тако ћутке седели и свако задубљен у неку своју тачку, сећали су се првог сусрета са Виктором на оном пољанчету испред зграде, када је он насрнуо на Вука и кога су видели како окрвављен лежи у прашини. Сећали су се и оног другог сусрета са њим у школи, када су се измирили и када је Маша први пут слушала Викторов вокмен. Такође, сећали су се и прве заједничке пљачке, када су опљачкали поштара и поделили паре. Сећали су се њиховог одласка на ратиште и како су тада нашли малога Петра у једном подруму међу мртвима, кога је Виктор у торби донео Маши и процедуре како је био усвојен. Сећали су се и оног боравка код Виктора у Атини и бројних комбинација и тура са горивом које су радили из чистог авантуризма. Сећали су се и многих других заједничких епизода, а сада им се све закомликовало Викторовим непромишљеним комбинацијама, па сада морају да одлуче који потез да повуку. Знали су да ће им тај потез, који год да повуку, бити камен на врату и мораће га носити до краја живота. Том одлуком заувек ће се опртостити од живота каквим су живели до сада.

6 коментара за Прах и пепео (књига трећа)

 1. Milan

  Pošiljka 23384 je dostavljena. Knjiga je vrh. Do sledeće saradnje, pozdrav iz Vršca.

  • ЈЕДИНИЦА

   Хвала!
   Свако добро!

 2. Ivan Mijailovic

  Koje knjige imate na stanju?Posedujem nekoliko knjiga ali bih voleo svoju kolekciju da kompletiram.

 3. Nemanja

  Pozdrav.Procitao sam ceo roman i ono sto ostavlja jak utisak na kraju je jedno pitanje,a to je da li se ovako nesto slicno dogodilo ili je roman plod pisceve maste? Svako dobro Vam zelim.

 4. stefan

  шаљете ли и за Републику Српску?

  • ЈЕДИНИЦА

   Немамо могућност испоруке ван Србије.

 5. ЈЕДИНИЦА

  Књиге су вам стигле за 1 дан, али сте их вратили, тј. нисте их ни узели. Неколико дана је покушавана испорука, на број телефона који сте оставили 034 360 **8 нико се не није јављао куриру кад је доносио пошиљку.

 6. Dijana

  Veliki pozdrav iz Slovenije! Avgustu dolazim u Srbiju i interesuje me Dali postoji knjizara/prodavnica gde mogu kupiti nekoliko ovde objavljenih dela? Posedujem vec knjige Prah I pepeo I i II, Legionar, Tajna moga srca, Revolucija, Kraj…želela bih da kupim jooooooš knjiga pa me interesuje dali mogu u BG ili NS?

  • ЈЕДИНИЦА

   Морамо проверити које књижаре имају књиге на стању. Јавите се мејлом.
   Поздрав

Напиши коментар

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *