Досије

Последњи напад на полицију

Пише: мајор Горан Митровић

И би судбина. Србија је добила новог-старог директора полиције, Милорада Вељовића. Пре две године њему је истекао петогодишњи мандат, и по сили закона морао је у пензију.

Али, Милорад се није дао. Каква пензија, какви бакрачи. Његови су циљеви далекосежни.

Милорад Вељовић је незаменљив. Он је истурени играч међународне мафије која треба да докрајчи Србију. А Вељовић је човек који слуша.

На свим важним местима у полицији су његови људи. Углавном Црногорци, са двоструким држављанством. Треба поменути Родољуба Миловића, начелника Управе криминалистичке полиције МУП-а Србије, Дарка Сенића, начелника Управе криминалистичке полиције ПУ Београда. Остали кључни играчи су Вељовићеви земљаци, из Новог Пазара су.

Српски председник Томислав Николић је пресудио. Има да буде Вељовић! Вељовић је полицијску каријеру почео у Крагујевцу, а последњих година је Тома са синовима, својим соколима, стицао благо и у Крагујевцу, и као хрчак га носио у родну Бајечетину. А Вељовић је био ту, на услузи. Мало га је шпијунирао, мало потказивао, али падала је пара на парицу.

Чим је у прошли четвртак и званично реизабран за директора српске полиције, медији које контролише и финансира полиција, најавила су смене полицијских старешина, и њихова хапшења. Рече ми један чоек, а који, не могу ти рећи. Е, тако пише Информер, Блиц, Курир, Новости…

Упућени су очекивали да ће реизбором, директор српске полиције задати последњи, одлучујући ударац одбрамбеној моћи Србије.

Он је, преко полицијских конкубина Љиљане Кековић, новинарке Информера и Тамаре Марковић Суботе, новинарке Блица, које су обе под заштитом и на апанажи Управе криминалистичке полиције Србије, саопштио јавности да жели, сменом комаданта Жандармерије Братислава Дикића, да разбије ову полувојну оружану силу, која би, колико толико, могла да се супротстави евентуалној агресији косовске војске и полиције на територију Србије.

Вељовићеве куртизане понављају стару причу, копијом је Родољуб Миловић, шеф најопасније мафије у Србији, покушао пре три године, лажном причом да смени Дикића. Претходно га је, без налога суда, снимао, пратио, водио истрагу. Тадашњи, а, нажалост, и данашњи министар без достојанства и части, Ивица Дачић, формирао је комисију, ангажовао Службу унутрашње контроле, и све оптужбе Миловића и његове мафије су пале у воду!

Стање безбедности на Косову и Метохији је усијано. Да је тако, сведочи и долазак 525 борбена извиђачка бригаде из А групе, за борбу у отежаним условима, јер обавештајне службе потврђују да се на Косову нешто кува.

Хрватски новинар-истраживач Домагој Маргетић у својој књизи Операција Дурес -Косово и нови балкански поредак, коју објављује Таблоид, указује да су на Космету односи и међу албанским криминалним групама доведени до усијања, и да се очекује ескалација тог сукоба, у догледно време.

Није никаква тајна да је Родољуб Миловић, из Никшића, Дарко Сенић из Даниловграда, да су чланови најопасније мафије, јер српска полиција, под њиховом надлежношћу и овлашћењима, осигурава шверц наркотика са Космета, илегалну трговину оружјем, људима, људским органима, и да организовано транспортују емигранте из других земаља преко Србије.

Недостатак комуникације са командантом жандармерије, по том питању, угрожава интересе српске полицијске мафије, која, очигледно, има политичку подршку косовских Албанаца. Познато је да Црногорци признају независност Косова, да одржавају срдачне, пријатељске државне мафијашке послове, које одржавају у животу њихове владе.

На удару је и начелник Управе за обезбеђење имовине и лица, господин Томашевић, јер је Вељовићевој мафији врло важно да има дневне информације о кретању министара, државних службеника и полицијских старешинама, и о томе извештавају иностране политичке центре и мафијашке групе.

За смену комаданта Жандармерије МУП-а Србије Дикића и начелника Томашевића, треба оптужити Томислава Николића, и његову животињску похлепу да мисли искључиво о свом новчанику и имовину.

Нека Бог спаси Србију!

 

Извор: Таблоид

Коментари (3)

 1. Анастасия каже:

  Одлична слика и чланак о метиљавом балији и његовим земљацима из Новог Пазара.Али ни реч нисте написали о министру одбране Александру Вучићу, и ко све још слови као његов велики пријатељ?! Змија је дигла шију јер није нађена где да се посече.

 2. Доротеј каже:

  Жалосна је земља Србија,кад ту црногорци коло воде.Па зар Срби ниједног паметног немају,него морају кадар да увозе од суседа.Пензионере у пензију.Дај те професионалцима прилику да се докажу,а не послушници,увлаке,чепуље,полтрони,људи без морала.СНС је једно обећала кад је дошла на власт,а друго ради.

  1. Crnogorac каже:

   jeste ,ali jos zalosnija kada osim Crnogoraca nema domaceg kadar!

 3. Aleksandar каже:

  Jersu dva barata na istim polozajima jedna u Crnoj Gori,drugi u Srbiji.I stavise treba da se prica sve jasnoko dan i pored ovog teksta.

Напиши коментар