Само вас гледамо

Политичар из врха ДС на тајном рачуну има 4,1 милион евра!

Високи функционер Демократске странке има тајни рачун у иностранству, на који је легао 4,1 милион евра.

Према нашим информацијама, до приватног рачуна са милионским износом дошле су службе безбедности током истрага о спорним приватизацијама, због чега је демократа сада под лупом истражних органа. Иначе, овај демократа није „ситна риба“ у својој странци, већ важи за човека од великог поверења партијског руководства.

„У склопу истрага о спорним приватизацијама пажњу нам је привукао један предмет. Током његовог истраживања утврдили смо да један добропозиционирани функционер ДС има скривени приватни рачун. Даљом истрагом дошли смо до података да се на том рачуну крије 4,1 милион евра, које тај демократа као државни функционер није пријавио држави“.

Наш саговорник каже да је случај ДС-овца милионера сада под лупом истражних органа како би се утврдило порекло новца. Наиме, дотични демократа (37) је у последњих пет година, од када је ступио на државну функцију, имао плату од око 150.000 динара (1.500 евра). Да није потрошио ни динар своје плате од 2008. до данас, на рачуну би могао да има тек 90.000 евра. Зато је питање одакле паре.

Испитује се да ли је оштећен државни буџет

Случајем демократе милионера баве се надлежни органи и ускоро се очекују први резултати истраге.

„Он је сада предмет истраге, испитује се одакле му новац и да ли су на скривени рачун уплаћиване прљаве паре од сумњивих приватизација, разних махинација и(ли) злоупотребом службеног положај, чиме је можда оштећен државни буџет“.

Љубавник

Високопозиционирани функционер ДС иначе је јавности познат по бројним љубавним везама. Како сазнајемо, сада је у љубави са колегиницом која је недавно напустила своју странку и прешла у другу.

Коментари (1)

  1. zoran каже:

    Све треба у јавност, сва имовина политичара и њихових сарадника. Ја, а верујем и доста других грађана, да имамо 5% од ове суме, “тукли би ногама у дупе” од среће. Ко и којим се то политичарима поклањају виле на Дедињу и са којим заслугама? Нека читаоци погледају имовинско стање политичара, на истоименом сајту.
    Лично мислим да им СВЕ ТРЕБА ОДУЗЕТИ, као и њиховим рођацима и пријатељима.

Напиши коментар