Свет

Паклени план: Масовно стерилишу децу вакцинама у Украјини?!

Велики број становника Украјине, спасавајући се од ратних дејстава, напустило је родна места и побегавши од рата у Русију или у области Украјине где је још мирно

vakcina-dete

Велики број становника Украјине, спасавајући се од ратних дејстава, напустило је родна места и побегавши од рата у Русију или у области Украјине где је још мирно. У породицама ових који су побегли у Украјину има деце, међу којима и девојчица, које сада иду у украјинске школе, пише интернет страница ”Rusvesna.su”.

До рођака који су остали у Доњецкој републици долазе вести о томе како децу која су избегла у Украјину покушавају да вакцинишу разним иностраним препаратима. Ево шта је испричала за тај портал Јевдокија Шчербина.

”Моја је ћерка побегла од рата и с двоје деце отишла је у Дњепропетровску област. Старијој девојчици је десет година. Пре неколико дана дете је дошло из школе и донело цедуљу где је писало да се од родитеља тражи да потпишу сагласност ради вакцинације препаратом ‘гуардасил’. Ћерка ме је замолила да се код наших доктора распитам да није то можда опасно по дечије здравље. Сутрадан сам отишла код нашег педијатра да се посаветујем. Од онога што сам сазнала обузео ме је ужас. Показало се да ‘гуардасил’ или ‘церварикс’ кобајаги спречавају настанак папилома (брадавица) и рака грлића материце, а уствари та ињекција доводи до бесплодности. То зато ни по коју цену не треба давати ни девојчицама, ни девојкама ни женама”, рекла је Шчербина.

Осим тога, тај препарат још није довољно потврђен и нејасно је и до којих још компликација може да доведе. У међувремену је из Америке у Украјину довезено већ 42 милиона доза ”гуардасила”, пише ”Русвесна”.

Ово даје јасну слику, тври тај портал, да Сједињене Америчке Државе, које финансирају ”обојене” револуције, одједном почињу масовно да помажу земљама Трећег света тиме што им шаље десетне милиона доза ”гуардасила” и ”церварикса”.

Разлог за то може бити двојак, тврди ”Русвесна”:

1. Пре свега, то може бити просто профит – вакцинисање тим препаратима на нивоу државе значи милијарде долара за ”вардасил” и ”церварикс”.

2. Осим тога, тиме се доводи и до смањивања броја становништва путем изазивања неплодности код жена у плодном узрасту.

С једне стране кијевска хунта, потчињавајући се наређењима Запада, тера у смрт и десетине хиљада мушкараца способних да праве децу – чиме се земља лишава здравог потомства, стоји у тексту тог портала.

С друге стране економија Украјине је уништена, услед чега су и услови живота већине становништва нељудски – што неизбежно, пак, доводи до смањења наталитета. А на све то спроводи се и стерилизација Украјинки – с циљем да се становништво земље уништи, закључује Русвесна.

 

(Русвесна, Васељенска, Web-tribune.com)

Напиши коментар