Србија

Новцем пензионера Шулетовој снајки плаћали школу!

Биљана Шутановац, снаја бившег министра одбране Драгана Шутановца, завршила је мастер студије на Правном факулету у Београду о трошку Фонда ПИО! Према нашим информацијама, за супругу Горана Шутановца, брата од стрица истакнутог функционера демократа, та установа, у којој је радила као директор сектора за правне и опште послове, за усавршавање је укупно платила 79.100 динара!

Како показују званични подаци, за Биљану Шутановац је по фактури од 12. 12. 2006. Правном факултету за мастер студије уплаћен износ од 73.600 динара. Ипак, то није све јер је тај пензиони фонд снајки платио још 5.500 динара за накнаде за издавање уверења и дипломе о завршеним студијама и то годину дана касније.

Непуне две године касније, Биљана је напустила ПИО фонд.

– Биљани Шутановац је престао радни однос у РФ ПИО 6. априла 2009. године – поручили су у тој установи.

Курсаџије!

Извор из ПИО фонда открива да је новцем те институције само у једној години плаћено 1.470.000 динара за курс енглеског језика за групу „одабраних службеника“.

Међутим, она није дуго без посла и како сазнајемо, данас је високопозиционирана у Републичком фонду за здравствено осигурање. Занимљиво је да је Биљана радила као секретар општине Звездара, а да је њен девер био одборник у тој општини. Њен коментар јуче нисмо успели да добијемо јер се нико није јављао на нама познати број телефона.

Коментари (2)

  1. Zoran каже:

    Па није баш испао тупсон, него говно покварено и издајничко. Треба му испоставити рачун за све говнарије које је урадио и осудити га, 2,3-4 доживотне.

  2. Данко Б. Марин каже:

    Звали су га Шуле Тупсон али ко до краја испаде….?

Напиши коментар