Србија

Млечна коалиција СНС и ДС!

Медијска фрка око млека делује као заједнички спин ДС и СНС да се сакрије све што су жути радили некада, а још напреднији жути раде данас.

Наизглед би се рекло да су ДС и СНС на супротстављеним странама по питању нове, „млечне афере”. Али, то може бити почетак велике љубави и нове коалиције, која је као симпатија настала давно.

Медијска фрка око млека делује као заједнички спин ДС и СНС да се сакрије све што су жути радили некада, а још напреднији жути раде данас. Да се сви ми забавимо њиховим препуцавањима док они припремају велику коалицију после ванредних избора и док за то време пролази предаја КиМ, продаја пољопривредног земљишта, док се заборавља да се читав врх СПС састајао са шефовима мафије, а и ко зна ко други…

Пре свега треба рећи да је недопустиво говорити о основним животним намирницама на овако неозбиљан начин како то раде и једни и други. Жути су били на власти и сва неспособност и нерад наших инспекцијских служби (примера ради у вези са противзаконитим ГМО засадима у Србији) наслеђе је њиховог система, као и уништавање свега домаћег у институтима који би требало да се баве здравственом безбедношћу хране, проверавањем квалитета земљишта, семена, појавом чудних трагова на небу…

Ко данас гарантује да заражени кукуруз од прошле године данас није у комплетном ланцу исхране: не само у млеку, већ и другим млечним производима, месу, јајима… Као и у другим областима претходни режим је и овде уништавао домаће институције и предавао нас у руке странцима. Уништити домаћу семенску индустрију да бисмо увозили страно семе, уништити домаће пољопривредно-индустријске комбинате да бисмо увозили страну робу, уништити домаћу индустрију пољопривредне механизације да бисмо увозили туђу…

Данас је ДС у великом проблему, јер је СНС већи жутаћ од ДС. По питању еврослињења, предаје КиМ, противуставне продаје пољопривредног земљишта странцима, задуживања земље – они иду даље и више, и ДС не може лако да их прати. Зато је ДС за велику коалицију што пре. И зато СНС чува Ђиласа у Београду. Затребаће им после ванредних избора.

И коначно, шта ако је ово заједнички завршни ударац СНС и ДС на све што је домаће, чак и домаће тајкуне, који треба да буду замењени страним компанијама, које ће пошто наша пољопривреда буде обезвређена добити дозволу да сеју и тргују са ГМО?

Да кукуруз више не би био заражен и да би млеко било у реду – ето могућег објашњења ГМО лобија у Србији, који се крије у редовима и ДС и СНС.

 

Извор: Двери

Напиши коментар