Србија

Комунална полиција – Чувари конц логора

Пише: Периша Рељић

Мантра осуђених нациста на Нирнбершком процесу, оличена у „радили смо све по закону“ постаје заштитни знак начелнице комуналног Гејстапа.

perisa

Доношењем противуставних закона о насилној вакцинацији и легализацији параполицијских снага, (не)народна скупштина од државе прави концентрациони логор.

Људска права грађана су сведена на ниво марве за шприцање и пребијање – по потреби, или по жељи. Демократија Аушвица која је заживела у Србији не би се могла замислити без чувара конц логора. Улога строгих чувара српског Гулага је додељена комуналном Гејстапу.

Једна од последица владавине босанца Тадића је било и доношење закона о комуналној полицији, ратификован у скупштини јула 2009 године. Српска верзија Ремовог „штурмабтајлунга“, сачињена од црноуниформисаних јуришника је легализација милитаризоване параполиције.
Законска овлашћења комуналаца газе људска права и слободе грађана на исти брутални начин којим припадници Гејстапа буквално газе саме грађане. Наслови новинских текстова довољно сликовито описују стање људских права у Србији:

ухапсили жену, прибили уза зид и везали лисицама.. извукли путника из аутобуса 95 и ишутирали ногама у стомак.. давили човека без карте.. претње преко друштвених мрежа.

Чувари конц логора – Гејстапо

Чувари конц логора – Гејстапо

Богат репертоар тортуре, који је до сада обухватао легитимисање, претресање, препипавање, пребијање и хапшење, ускоро ће бити обогаћен сузавцем. Истини за вољу, начелница Гејстапа је сузавац брендирала као „бибер спреј“.

Врхунац перверзије је што грађани својим новцем, из буџета финансирају комуналце који раде као обезбеђење приватне фирме, у својству утеривача дуга за бус-плус. Иронија је да грађани својим парама плаћају за част и привилегију понижавања, малтретирања и пребијања од стране комуналног Гејстапа.
Комунална полиција, у народу позната као Гејстапо је ништа друго до српска верзија Америчке Т.S.A. – агенције за контролу саобраћаја и транспорта. Занимљива је изјава градоначелника Малог, којом је најавио измену закона и проширење овлашћења комуналаца.

Према нацрту новог закона Аушвица, „штурмабтајлунг“ Гејстапа ће узети себи права да зауставља возила и легитимише путнике у њима, да раде у цивилу и да прскају грађане сузавцем – када се увере да их нико не снима мобилним.
Куриозитет је изјава начелнице Гејстапа о повећању броја припадника „штурмабтајлунга“. Наведени однос од 1:1,000 је истоветан пројектованом рацију који користи Америчка ТСА агенција.

Чувари конц логора – ЕУшвиц Србија

Чувари конц логора – ЕУшвиц Србија

Наредна изненађена приређена грађанима Србије ће бити најпре електрошокери, а потом и још 2012-е године затражено ватрено оружје, са циљем „бржег решавања несугласица уз помоћ пиштоља“. Накарадним законом тортура грађана на јавним местима ће бити проширена најпре на превозна средства, а потом и на упадање и малтретирање у кућама и становима.
Слепо следећи директиве из америчке амбасаде, марионетски режим ће изгласати све што се наложи. Комуналци ће имати све шира овлашћења, све боље наоружање и све већу примену за репресију над грађанима. Малтретирање ће бити пропраћено неком пригодном изјавом за медије, као што је

уверавам грађане да је све то у складу са законом

Чувари концлогора ЕУшвиц – узори

Чувари концлогора ЕУшвиц – узори

Народ који трпи ова понижења не треба да се чуди зашто је пет векова провео под Турским ропством

из окупиране Србије:
Периша

https://www.youtube.com/watch?v=LsLuSmCfTvo

Референце:
http://www.srbijadanas.net/komunalci-u-civilu-sa-biber-sprejom-zaustavljaju-i-vozila/
http://www.njuz.net/komunalni-policajci-tvrde-da-bi-brze-resavali-nesuglasice-kada-bi-imali-pistolje/
http://www.paragraf.rs/propisi/zakon_o_komunalnoj_policiji.html
http://sh.wikipedia.org/wiki/Ustav
http://sr.wikipedia.org/sr/%D0%A8%D1%82%D1%83%D1%80%D0%BC%D0%B0%D0%B1%D1%82%D0%B0%D1%98%D0%BB%D1%83%D0%BD%D0%B3

 

Инфо Анонимни

Напиши коментар