Србија

И Оливер Дулић на Шарићевим дисковима

Докази о сусретима Оливера Дулића са члановима породице Шарић налазе се на неколико дискова које прегледа полиција

Сусрете Цеце и Дулића овековечила полиција

Сусрете Цеце и Дулића овековечила полиција

Сусрети члана Председништва ДС Оливера Дулића с припадницима нарко-клана Дарка Шарића, као и сусрети са Светланом Шарић, бившом супругом Душка Шарића, службе безбедности су овековечиле на видео и аудио снимцима, а све је то сакупљено на неколико дискова, сазнаје Курир. Наиме, према сазнањима Курира, на фамозних 130 дискова, које су МУП и БИА доставили Специјалном тужилаштву, а на којима су снимљени разговори чланова нарко-клана Дарка Шарића с бројим политичарима и бизнисменима, упецан је и демократа Оливер Дулић.

– Дулић је највише друговао с тадашњом супругом Душка Шарића, Светланом. Да ли су само друговали или су били веза између браће Шарић и тадашње власти, показаће истрага. Ако је само друговао, то је више посао за Дулићеву супругу него за државне органе. Али о том – потом – открива извор Курира из МУП.С друге стране, Дулић је у изјави за Курир, коју преносимо интегрално, рекао да никад у свом животу није био у контакту са људима које смо поменули.

– Потпуно је јасна намера ваших бруталних лажи и измишљотина да се скрене с праве теме, а то је шта је премијер Србије радио у контактима са људима из нарко-клана. Истрага ће утврдити ко је имао контакте и шта је била њихова природа, уколико су, наравно, истинити – истиче Дулић и додаје:

– О свакој изреченој лажи о мени имаћете прилику да доказујете на суду, чијем се сучељавању унапред радујем – закључио је Дулић.

Водио свој цабинет у Шарићев кафић

Као што је Курир већ објавио у броју од пре два дана, бивши министар просторног планирања Оливер Дулић је у београдском кафићу „Паскучи“, који је био у власништву браће Шарић, организовао прославу за чланове свог тадашњег кабинета. Прослава је организована кад су браћа Шарић већ одбегла и када је свима било познато да су нарко-босови.

Коментари (1)

  1. Данко Б. Марин каже:

    Олош ми се дефинитивно згадио изјавама о изградњи нове основне школе у Мачванској Митровици, о ДС Марији Антоанети сам писао у Глас Америке! Школа од азбеста којој је давно прошао рок и хохштаплер у државној служби, јадо који се трудио да буде белосветски бонвиван – па, послах “извештај” о њему на право место!

Напиши коментар