Свет

ФАРМАКОМАФИЈА: Пронађен лек против рака, али нико неће да га прави!

Канадски научници су успели да потпуно излече рак, али је ова вест прошла сасвимо непримећено у великим медијима. Они су шокирани да нико није заинтересован за покретање производње

Канадски научници су открили јефтин и потпуно функционалан лек против рака. Али нема ко да га направи зато што фармацеутске компаније једноставно нису заинтересовање за њега.

Овај лек не може да се патентира што значи да на њему не могу да се приграбе милијарде,јефтин је и лако се прави, кажу истраживачи са Универзитета Алберте у Едмонтону.

Они су успели да потпуно излече рак, али је ова вест прошла сасвимо непримећено у великим медијима. Такође, научници су шокирани да нико није заинтересован за покретање производње.

Нова метода подразумијева примену диклороацетата, који се тренутно користи у лечењуметаболичких поремећаја, тако да уопште не ствара негативне нуспојаве или нежељене дугорочне ефекате. Канадски истраживачи су у тестовима већ успели да потпуно одстране рак плућа, мозга и груди, док су здраве ћелије остале нетакнуте.

Коментари (2)

  1. Milan каже:

    Dihloroacetat cega? Da su stvarno sintetisali nesto od cega “neka” vrsta raka umire onda bi imali i konkretan naziv tog jedinjenja pa bismo mogli sve da reprodukujemo bilo gde u svetu. Ljudi ovo su sve trikovi za privlacenje medijske paznje. Naravno da farmaceutske kompanije ne zele da lansiraju nikakve konkretne lekove, ali ima brdo hemicara koji mogu sintetisati bilo sta ako znaju samo ime molekula.

  2. Антоније каже:

    СРАМОТА. ЗЛАТНА МИЛИЈАРДА ПОСТАЈЕ СВЕ ОПИПЉИВИЈИ И ВИДЉИВИЈИ ЦИЉ НЕКИХ.

Напиши коментар