Србија

Ево како ЛДП краде дневнице у скупштини

Посланици ЛДП захтевали да Скупштина Србије расправља о безбедности хране, а онда један за другим изашли из сале. Тако раде на свакој седници. Појаве се пет минута на почетку седнице па се театрално извичу, како би их снимиле камере и фотоапарати, а онда безобзирно напусте седницу!

Брука!

Чединој бахатости нема краја! Он и његове подгузне муве из ЛДП безобзирно краду новац пореских обвезника, тако што узимају дневнице за скупштинске седнице на којима не присуствују! 

Осим на самом почетку, посланици ЛДП нису били у сали током целе прекјучерашње седнице, иако се расправљало о безбедности хране, што су управо они тражили!
– То је тотално неодговорно и неозбиљно од њих, будући да на већини седнице скоро уопште нису били. Потпуно је неодговорно да критикују, да се појаве пет минута на почетку седнице и да се извичу, како би их снимиле камере и фотоапарати, а да потом тако безобзирно напусте седницу –каже Олгица Батић, посланица ДХСС, која је у време свог излагања приметила да нема ниједног посланика ЛДП у сали, па је на то скренула пажњу осталим посланицима.

Коментари (2)

 1. Огњенка каже:

  Треба укинути све новчане надокнаде и примања посланицима, као што је некада било у Атини.
  Тако би се сви политичари политиком бавили из идеала, а не због материјалних користи!
  Исто тако, треба променити Закон о финансирању политичких странака, да се укину одредбе на основу којих се део њихових предизборних кампања финансира из буџета!

  1. bravo каже:

   Tačno tako ! Treba ukinuti dnevnice.Imaju isuviše velike plate da bi uzimali bilo šta od ovag izvaranog naroda.Pitamse dali ima nekog u ovoj pokradenoj državi da je pošten i da se bavi politikom iz ideala ???

Напиши коментар