Србија

ДС тукао грађане!

Упозоравамо грађане да постоје информације да исти ти који им прете и који их малтретирају излазе из скупоцених џипова и аутомобила који припадају органима покрајинске Владе

СРБОБРАН – Српска напредна странка обавештава грађане да функционери и активисти Демократске странке туку и малтретирају грађане Србобрана који не узимају њихове страначке материјале и који одбијају да приме њихове „поклоне“.

“Упозоравамо грађане да постоје информације да исти ти који им прете и који их малтретирају излазе из скупоцених џипова и аутомобила који припадају органима покрајинске Владе”,наводе у СНС.

Српска напредна странка захтева од надлежних државних органа да под хитно испитају све околности и приведу правди одговорне, како би се заштитили грађани и престао терор Демократске странке.

Српска напредна странка оставља Демократску странку да се бави саопштењима и деведесетим годинама, јер је то једино што знају, и то је једино у чему су успели да опстану.

Заменик шефа посланичке групе Српске напредне странке (СНС) у Скупштини Србије Зоран Бабић негирао је да иза напада на грађане у Србобрану стоје активисти те странке, како то тврди ДС, и окривио Демократску странку (ДС) да стоји иза тих инцидената.

“У земљи Србији је свашта могуће, могуће су и разноразне режије. ДС је такве ствари доказано радила у претходних 12 година па зашто не би с таквом праксом наставила и даље. Никога СНС није ни послала, ни ангажовала, ни мотивисала да било кога напада. Одговорно вам кажем да ми не стојимо иза тога”, рекао је Бабић.

Он је оптужио је демократе да и у Србобрану и у Зрењанину покушавају да купе гласове грађана како би победили у другом кругу допунских покрајинских избора, који ће бити одржани у недељу.

“СНС и у Зрењанину и у Србобрану води једну чисту, поштену и коректну кампању, кандидујући програм борбе против криминала и корупције. А на терену је прљава кампања ДС-а, која свој пад рејтинга покушава да на неки начин амортизује куповином гласова грађана Србобрана и Зрењанина, користећи новац који је украден од грађана Србије”, рекао је Бабић.

Коментари (1)

  1. Данко Б. Марин каже:

    Фолс флег – само праве кривце за гушу!

Напиши коментар