Свет

ЦИА планира атентат на Путина?

Владимир Путин је толико моћна личност да га је Вашингтон означио као примарну мету за атентат. ЦИА ће за то искористити неког од муслиманских терориста из Русије, које подржава, тврди др Пол Крејг Робертс.

vladimir-putin

Напомене Владимира Путина на 11. састанку Међународног клуба за дискусију Валдај су напомене хуманитарног политичког вође, какав још није корачао светом, пише др Пол Крејг Робертс у тексту под називом: „Владимир Путин је вођа моралног света“, објављеном на његовом званичном сајту и сајту Центра за истраживање глобализације.

Упоредите Путина са корумпираним ратним злочинцима у Белој кући или њиховим марионетама у канцеларијама Немачке, Велике Британије, Француске, Јапана, Канаде и Аустралије и видећете разлику између криминалне групе и лидера који се бори за хумани свет у којем може да се живи и у којем се поштују интереси свих људи.

У разумном западном друштву, Путинове изјаве би се преносиле у потпуности, а дискусије организовале са напоменама стручњака попут Стефана Ф. Коена. На телевизији би се чуо хор подршке и о томе би се писало у штампаним медијима.

Наравно, тако нешто није могуће у држави чији владари тврде да је то „изузетна“ и „незаменљива“ држава са легалним правом да уведе хегемонију над целим светом. Што се тиче Вашингтона и њихових медија, ниједна држава осим САД се не пита.

„Или сте са нама или сте против нас“, што значи „или сте наше слуге или наши непријатељи“. То значи да је Вашингтон прогласио непријатељима Русију, Кину, Индију, Бразил и друге делове Јужне Америке, Иран и Јужну Африку.

Ово је мало већи залогај света за државу у банкроту, коју њихово вазално становништво мрзи и која није добила ниједан рат још откад је победила сићушни Јапан 1945. године користећи нуклеарна оружја, једини пут да је такво оружје употребљено у историји света. Покушајте само да пронађете једног америчког политичара који је способан да прецизно и директно одговори на питања уместо да избегне одговор.

Нико не може да прочита Путинове напомене а да не закључи да је он лидер света. Путин је толико моћна личност да га је Вашингтон означио као примарну мету за атентат. ЦИА ће за то искористити неког од муслиманскох терориста унутар Русије, које подржава.

За разлику од америчког председника, који се не усуђује да се отворено креће међу људима, Путин се не држи на одстојању од људи. Путину не смета руски народ и слободно се креће међу својима. То га чини лаком метом за ЦИА, која може да искористи чеченског терористу или џихадисту да убије Путина.

Неморални и изопачени Запад неспособан је да произведе вођство квалитетно као Путиново. Пошто су га већ оцрнили, његово убиство неће изазвати веће коментаре у западним медијима, наводи др Пол Крејг Робертс у ауторском тексту.

Коментари (1)

  1. marko каже:

    Mislim da ce putina hteti ubiti na ovaj nacin vec su jednom pokusali kad je preleteo ukrajinu znaci u avionu bi mogao biti nekakvi kvar ili bomba zalepljenja u avionu to je moje misljenje

Напиши коментар