Србија

Борис Тадић хтео да нас храни са ГМО!

Бивши председник Србије, током кампање 2012. године, као део свог програма јавно најавио увођење генетски модификоване хране

Изборно обећање!

Један од главних лобиста за увођење генетски-модификоване хране по свему судећи био је бивши председник Србије Борис Тадић! Он је, током председничке кампање 2012. године, као део свог програма, јавно најавио увођење генетски модификоване хране, додуше само у једној реченици, коју касније није помињао!

То се јасно препознаје на видео-снимку који се данас брзо раширио интернетом! Тадић је, између осталог, тада изјавио:

– Огроман број људи живи од пољопривреде. Ми желимо да повежемо град и село. Најбоље је то учинити модернизацијом пољопривредне производње. Новим генетским модалитетима у производњи хране, да храна буде јефтина!? – поручио је Тадић, између осталог.

Влада Србије данас је саопштила да се нетачним информацијама о наводном неисправном млеку уништавају српска агроиндустрија и тржиште и покушавају да се створе услови за то да се у Србију увози сточна храна од генетски модификованих организама (ГМО). После овог саопштења интернетом се брзо раширио снимак у којем некадашњи председник отворено говори и ГМО приликом представљања свог политичког програма!

Надлежне службе такође су најавиле истрагу о нетачним информацијама у вези са млеком. Влада је оценила и да су млеко и производи од млека који су у продаји на територији Србије у потпуности исправни и да немају штетне последице по здравље грађана.

Коментари (4)

 1. nenad sakic каже:

  Udruzeni zlocin! Tadic_ monsanto_ satanmen!

 2. Biljana Grumic каже:

  Ovo treba emitovati svake sedmice,da cuje sto vise ljudi.Svaka cast .

 3. Aleksandar каже:

  Losa moja kopijo.

 4. Zoran каже:

  Шта смо друго и могли да очекујемо од усташе.
  Сећам се када смо пре десетак година демонстрирали испред Владе и викали: “Усташо Тадићу, Тадићу усташо!”

Напиши коментар