Злочин у Сребреници извели CIA и MI6, а не Младић!

Мајор Т. Д. је спреман да сведочи на суђењу Ратку Младићу и осталим оптуженима и докаже да су припадници француске DRM, која је била под контролом CIA и MI6, убили више од 4.500 људи

Мајор француске војно-обавештајне службе DRM Т. Д. који тврди да поседује доказе о догађајима у Сребреници и о томе да је масакр невиних људи организован од стране CIA, MI6 и француске DRM одобрен је политички азил у Белорусији.

Министарство унутрашњих послова у Минску, 28. јуна 2012. године, одељење за странце Белорусије, одобрило је политички азил мајору Т. Д. француске војно-обавештајне службе.

Одмах је у јавност саопштено да је са собом донео доказе о догађајима у Сребреници и о томе да је масакр невиних људи организован од стране CIA, MI6 и француске DRM, а преко паравојних формација које су биле директно под њиховом контролом, док Војска Републике Српске и Ратко Младић над њима није имао никакву контролу, нити било ко из Главног Штаба ВРС.

У јединици су били професионални плаћеници, који су регрутовани од стране ових служби, а Т. Д. је предочио и комплетне спискове људи из те јединице, зване „Шкорпиони“, као и писане наредбе, које су даване команданту ове јединице.

Мајор Т. Д. је спреман да сведочи на суђењу Ратку Младићу и осталима оптуженим за злочин у Сребреници пре седамнаест година и докаже да су припадници те јединице, која је била под контролом CIA и MI6, убили више од 4.500 људи.

Постојао је план, ако ВРС покуша да спречи овај масакр, да се изврши атентат на самог генерала Младића, чак се и наводи име особе, која је била у непосредном Младићевом окружењу и која је то требала урадити.

Каже да остали погинули, до око 6.000 људи, јесу они који су пробали да се  под борбом пробију до муслиманске територије и они јесу страдали у сукобима са јединицама ВРС.

Насер Орић и сви команданти Армије БИХ у том делу источне Босне су били под сталном контролом ових обавештајних служби.

Он поседује документа, око 70 Орићевих извештаја достављених оперативцима DRM и узвратних наређења и упутстава, а холандски батаљон који је био стациониран у Сребреници, унапред је упозорен да ништа не предузима, што су они и урадили.

Према тврдњама мајора Т. Д. који је у оно време био поручник и део групе у DRM (француска војно-обавештајна служба) задужене за Босну, овакав његов поступак нема за циљ да заштити генерала Младића нити било кога из ВРС, већ да мајкама, сестрама и породицама у Сребреници каже истину о томе, ко је и зашто побио њихове најмилије и да није могао даље да живи са тим теретом на себи.
5 коментара

 1. Ljuba

  Тамо су кости наших предака , са чиме ћемо изаћи пред честитог Кнеза Лазара.Данаѕ Коѕово а сутра????

 2. PS

  Zapad je poubijao muslimane u SREBRENICI , IMA DOKAZA ZA KOJE NECE ZAPAD DA CUJE I NECE DA VIDI, to sto su uradili sada pokusavaju da pripisu Srpskom naradu iz REPUBLIKE SRPSKE. CIA I M16 NEKA DEMANTUJU T. D FANCUSKOG MAJORA A IMA NJIH JOS SAMO CEKAJU KADA CE IZNETI U JAVNOST , BOJE SE OSVETE .
  GOSPODIN MAJOR T.D ZNA SVE I IMA DOKAZE , ZNAJU TO I HOLANDJANI KOJIMA JE NAREDJENO DA NE PREDUZIMAJU NISTA STO SU I UCINILI.

 3. Бања Лука

  И шта би са нјеговим свједочењу у Хагу,зар га нежеле браниоци Младића и осталих или је то само прича ради приче.

 4. Dragomir

  Misljenja sam,da ce se „druge pesme,pebati“ ,u tom Haagu!Svet je,ubrzano,postao „visepolaran’ i to,NIKO,ne moze i sme,IGNORISATI!I,SVE OVO,sto se desaza ba Balkanu,su,“bukvalno,poslednji NATO,trzaji“ !?Svesni su,oni,“Novog doba“,pa,“talasaju ali dozirano“!?Pozz BRIKSU !!!

Оставите коментар

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *