Досије

Злочин у Сребреници извели CIA и MI6, а не Младић!

Мајор Т. Д. је спреман да сведочи на суђењу Ратку Младићу и осталим оптуженима и докаже да су припадници француске DRM, која је била под контролом CIA и MI6, убили више од 4.500 људи

Мајор француске војно-обавештајне службе DRM Т. Д. који тврди да поседује доказе о догађајима у Сребреници и о томе да је масакр невиних људи организован од стране CIA, MI6 и француске DRM одобрен је политички азил у Белорусији.

Министарство унутрашњих послова у Минску, 28. јуна 2012. године, одељење за странце Белорусије, одобрило је политички азил мајору Т. Д. француске војно-обавештајне службе.

Одмах је у јавност саопштено да је са собом донео доказе о догађајима у Сребреници и о томе да је масакр невиних људи организован од стране CIA, MI6 и француске DRM, а преко паравојних формација које су биле директно под њиховом контролом, док Војска Републике Српске и Ратко Младић над њима није имао никакву контролу, нити било ко из Главног Штаба ВРС.

У јединици су били професионални плаћеници, који су регрутовани од стране ових служби, а Т. Д. је предочио и комплетне спискове људи из те јединице, зване „Шкорпиони“, као и писане наредбе, које су даване команданту ове јединице.

Мајор Т. Д. је спреман да сведочи на суђењу Ратку Младићу и осталима оптуженим за злочин у Сребреници пре седамнаест година и докаже да су припадници те јединице, која је била под контролом CIA и MI6, убили више од 4.500 људи.

Постојао је план, ако ВРС покуша да спречи овај масакр, да се изврши атентат на самог генерала Младића, чак се и наводи име особе, која је била у непосредном Младићевом окружењу и која је то требала урадити.

Каже да остали погинули, до око 6.000 људи, јесу они који су пробали да се  под борбом пробију до муслиманске територије и они јесу страдали у сукобима са јединицама ВРС.

Насер Орић и сви команданти Армије БИХ у том делу источне Босне су били под сталном контролом ових обавештајних служби.

Он поседује документа, око 70 Орићевих извештаја достављених оперативцима DRM и узвратних наређења и упутстава, а холандски батаљон који је био стациониран у Сребреници, унапред је упозорен да ништа не предузима, што су они и урадили.

Према тврдњама мајора Т. Д. који је у оно време био поручник и део групе у DRM (француска војно-обавештајна служба) задужене за Босну, овакав његов поступак нема за циљ да заштити генерала Младића нити било кога из ВРС, већ да мајкама, сестрама и породицама у Сребреници каже истину о томе, ко је и зашто побио њихове најмилије и да није могао даље да живи са тим теретом на себи.

Коментари (12)

 1. Ljuba каже:

  Тамо су кости наших предака , са чиме ћемо изаћи пред честитог Кнеза Лазара.Данаѕ Коѕово а сутра????

 2. PS каже:

  Zapad je poubijao muslimane u SREBRENICI , IMA DOKAZA ZA KOJE NECE ZAPAD DA CUJE I NECE DA VIDI, to sto su uradili sada pokusavaju da pripisu Srpskom naradu iz REPUBLIKE SRPSKE. CIA I M16 NEKA DEMANTUJU T. D FANCUSKOG MAJORA A IMA NJIH JOS SAMO CEKAJU KADA CE IZNETI U JAVNOST , BOJE SE OSVETE .
  GOSPODIN MAJOR T.D ZNA SVE I IMA DOKAZE , ZNAJU TO I HOLANDJANI KOJIMA JE NAREDJENO DA NE PREDUZIMAJU NISTA STO SU I UCINILI.

 3. Бања Лука каже:

  И шта би са нјеговим свједочењу у Хагу,зар га нежеле браниоци Младића и осталих или је то само прича ради приче.

 4. Dragomir каже:

  Misljenja sam,da ce se “druge pesme,pebati” ,u tom Haagu!Svet je,ubrzano,postao “visepolaran’ i to,NIKO,ne moze i sme,IGNORISATI!I,SVE OVO,sto se desaza ba Balkanu,su,”bukvalno,poslednji NATO,trzaji” !?Svesni su,oni,”Novog doba”,pa,”talasaju ali dozirano”!?Pozz BRIKSU !!!

 5. Миро каже:

  Кад Русија ускоро стави под своју контролу НАТО све ће пући од истине. Питање дана.

 6. Златни каже:

  Да је убијено толико досад ни много пута њихове кости биле пред камерама. По тврдњи америчког официра из прве јединице која је стигла у Сребреницу, нашли су око 800 страдалих, и то по околним шумама. Погинули приликом покушаја пробоја. Колико се зна, ископано је још око 400 стрељаних. Ко год је стрељао, починио је злочин, док над оним који су погинули у борби није почињен злочин, јер су одбили да се предају.

 7. Bratimir (fratello e pace) Srbija каже:

  NEMA KOMENTARA,ZATO ŠTO OVA ZLA RADE ŠTA HOĆE,I NIKO IM NIŠTA NE MOŽE JER SU SLUGE ZLIH AMERIKANACA.DOK IH PUTIN NE ISTERA IZ EVROPE,ONI ĆE SVIRATI A OVI IGRATI.

 8. Staljin каже:

  Imam mnogo godina i nesecam se da smo mi ikad za nesto bili krivi.

 9. [email protected] каже:

  JEDINO POŠTOVTI SVOJE HEROJE UVESTI IH U ISTORIJU ZA UČENJE POKOLJENJA MLADIH JOŠ IZ OSNOVNE ŠKOLE UČITI IH DAJE TITO BIO ZLO KOJI JE SMANJIO GRANICE SRBIJE I USTAVOM IZ 1974 G DAO KOSOVSKIM ALBANCIMA SVE ONO ŠTO IMNEPRIPADA.UČITI DECU DA SVOJE BRANIOCE GENERALE NEDAJU NEPRIJATELJU DA IM SUDI ISTO TAKO I PREDSEDNIKA DRŽAVE AKO GREŠI DAMU SUDDE SBSKI SUDOVI .DA JE SRBIJA CRNA GORA I REPUBLIKA SRBSKA JEDAN NAROD .TO SE MOŽE POSTIĆI AKO OJAČAMO INSTITUCIJE PRIVREDU IORUŽJE ZA ODBRANU SVOJG POSTOJANJA.SVE IZDAJNIKE KOJE JE ZAPAD ŠKOLOVAO ZATVORITI UNIŠTITI TAKVE PORODICE DA IM SE GENI ZATRU .ZAŠTO ZAPAD OPSTAJE PA OPSTAJE DO SAD JELSU SLOŽNI PRIVREDNO JAKI .SRBIJO TREBA SLOGA .KO ŠTO JE POKAZANA U SRBSKOJ DRŽAVI CRNOJGORI BRANITI SVTINJE.TAKO ISTO TREBA BITI SLOGO OKO OOGA ŠTO ZNAČI ŽIBVOT PRIVREDA A NE POLITIKA KOJA GUŠI RAZVOJ I SLŠAJU SE SAMO TV PROMOCIJE JEDNOG ČOVEKA KOI NESME DA IZAĐE NA DUEL NI SA OBIČNIMGRANNM NA TV.RTS NEPLAĆATI POSLE PADA VUČIĆEVE VLATI UNIŠTII PINK DA SE NEMOŽE NIKADA VIŠE VRATI NA SVOJU FREKFENCIJU MITROVIĆA HAPSI JEL JE TO KIMINALAC I ONOG VUČIĆEVĆA NENORMALNOG .ČISTITI BAGRU KOMUNISTIČKU JA NISAM ZA KRALJA ALI VERUJEM DA BIU SRBIJI BILO BOLJE AKO NE PROTERAI GA IZ SRBIJE .

 10. milija suzovic каже:

  ZAKOPAJ ZLO KAD TADIZADJE NA VIDELO……..

 11. slobodan каже:

  Ako bi nasa kontraobavestajna ,preko Beloruskih prijatelja dosla do tog francuskog majora,da dobije kopije, i da nasa nesposobna vlada ,,? odmah reaguje ,pokrene postupak i optuzi sve ove kontraobavestajnne sluzbe zlocinackih drzava sa zapada i upoznaju OUN a i ceo svet ,ko je naredio zlocine u Bosni,i da se trazi izrucenje tih svih zlocinaca,i raspisu medjunarodne poternice da hapse sve ucesnke
  i tih sluzbi..Eto ovi GLUPI nasi politicari koji veruju u ZAPADNU DEMOKRATIJU, kao i ova maloumnica Milicka sto lobira za NATO ,da se odmah privedu i batinama natertaju da priznaju da su ZAVEDENI ZAPADOM I DA SE OHLADE PO ZATVORIMA I DA POSTUJU SVOJU OTADZBINU I DA GINU ZA NJU.

 12. Dragan каже:

  Pa nek puste onda čoveka iz Haga (Mladica)

Напиши коментар