ОРИЋ МОНСТРУМ: Трудници секао руку због наруквице, па је распорио и извадио нерођено дете!

„Он је трудници хтео да отме златну наруквицу коју је носила. Није могао да чека да је скине, па је ножем, почео да јој сече руку у пределу подлактице. У том моменту жена почиње да јауче и пада на земљу, а истовремено јој се откопчава и наруквица коју Орић узима.“

naser-oric-ratni-zlocinac-srebrenica-genocid-nad-srbima

Самир Авдић, бивши припадник 28. дивизије Армије БиХ и члан Сребреничке групе који је осуђен за убиство четворо Срба у Сребреници, још 2008. је Окружном тужилаштву у Бијељини детаљно је описао Орићева зверства у Лозничкој Ријеци:

„Он је трудници хтео да отме златну наруквицу коју је носила. Није могао да чека да је скине, па је ноже, почео да јој сече руку у пределу подлактице. У том моменту жена почиње да јауче и пада на земљу, а истовремено јој се откопчава и наруквица коју Орић узима. На истом месту Орић јој је забио нож у стомак, отприлике на месту где је желудац, а затим га је свукао низ стомак у пределу ногу, расекавши је целу, сулед чега је из ње испало све. Па и кеса, тако бих назвао, у којој се налазило дете у утроби мајке… Жена је јаукала и помињала српска имена, а нико у њу није пуцао да би јој скратио муке. Орић је исту ствар урадио и с једном трудницом у селу Кравице 1993. године, само што није узео никакве драгоцености јер их није имала. У нападу на Факовиће, Орић је жени одсекао прст због златног прстена. Потом је наредио да је убију“, преноси Информер.

Ратни командант муслимана Сребренице злочинац Насер Орић је ухапшен 10. јуна по потерници Србије која је швајцарским властима доставила документацију везано за његово изручење.

Србија је потерницу за ратним злочинцем Орићем расписала 2014, због сумње да је починио кривично дело ратног злочина над српским становништвом у Сребреници 1992. године. Међутим, злочинац Орић је изручен Босни и Херцеговини и одмах пуштен на слободу. Одлука о изручењу донета је по скраћеној процедури, у федералној канцеларији за правосуђе Швајцарске.

 

crveneberetke.com /srbijadanas.com
4 коментара

  1. Zoran

    Треба прекинути све дипломатске односе са свим земљама које подржавају или прикривају геноцид над нама – Србима.

  2. zruzic

    Ako svi sudovi evropski cute na ova zverstva sto je covjek i njegovi sledbenici radili I on su isti saucesnici. Neka svi odgovaraju za zvjerstva pocinjena za vrijeme rata bez odzira na kojoj strain bili. Za sve imaju svjedoci.
    Jeste da su ih dosta pobili Ali IH IMA Jo’s.

Оставите коментар

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *