Србија

Војвођанска партија наставља са крађом!

Српски народни покрет НАШИ подсећа јавност да смо против Војвођанске партије, која је данас почела да скупља потписе за промену Устава, још 28. фебруара 2013. године поднели кривичну пријаву Првом основном тужилаштву у Београду против одговорних лица за фалсификовање потписа грађана и оверавање фалсификованих потписа приликом регистрације Војвођанске партије.

Против Војвођанске партије због потписа се води кривични поступак, а данас су саопштили да скупљају потписе за промену Устава и за Војводину као републику унутар државе.

Наш покрет су контактирали бројни грађани, али и некадашњи функционери странке „Европска снага Војводине“, чијих је око 300 чланова, без њиховог знања, уписано као оснивачи „Војвођанске партије“.

Противуставно лоповско незаконито деловање, отворени сепаратизам, ширење мржње и нетрпељивости међу грађанима Србије су одличја Војвођанске партије и према оваквим организацијама држава мора, у циљу заштите интегритета свог унутрашњег политичког амбијента и снажења безбедности свих грађана, преузети најстрожије и најодговорније мере.

ИНФОРМАТИВНА СЛУЖБА СНП НАШИ

Напиши коментар