уторак, 21. 03. 2023.

Ускоро у ЕУ легализација брака човека и животиње?

Познати дизајнер Карл Лагерфелд ових је дана за Си-Ен-Ен изјавио да се заљубио у своју мачку, те да би је радо оженио.

„Никад нисам мислио да ћу се овако заљубити. Штета да још не постоји брак између човека и животиње“, рекао је дизајнер, те додао како мачку третира као да је жена која захтева пуно пажње те да ужива у томе, пренео је портал 24 сата.

Легарфелдова мачка Choupette има и профил на Твитеру на којем је прати 27,442 људи, а на услузи увек има возача, ај-Пед и неколико слушкиња!

Можемо ли, судећи по овој вести, али и по све учесталијим захтевима за прихваћањем разних настраности, у будућности очекивати захтеве за легализацијом брака између човека и животиње, због чега у данашњој цивилизацији долази до све више оваквих ишчашења, те зашто се такве настраности све више сматрају нормалним и општеприхваћеним појавама.

„Судећи према посљедњим догађајима, очито је да ускоро доиста можемо очекивати и захтеве за легализацијом брака човека и животиње. Но, питање је смем ли ја, односно сви други лекари, уопште рећи своје мишљење о овоме. Јер данас је либерализам постављен на апсолутни пиједестал, што значи да је све дозвољено, само нико не сме ништа говорити против либерализма“, изјавио је познати хрватски психијатар др. Владимир Груден.
4 коментара

 1. Данко Б. Марин

  Где су легализовани педерски бракови ,треба и ове! И у црквама да се склапају – које “цркве” венчавају педере,мораће и … “Пород” из тих веза је исти,а лудило се МОЖДА излечи или ће УН …?

 2. danijel

  Kakva nakaza od covjeka,treba mu lava naci da ga podere. Cuj vozaca i nekoliko sluskinja…a vamo nardo gladuje i bori se za koru hljeba.

 3. POMOZI IM , BOŽE!

  BOZE BOZE KOLIKO JE BOLESTAN ZAPAD ,
  PRVO PEDERI I LEZBEJKE , PA SAD OVI SAD OVO , SLEDECI SU PEDOFILI A ODMA POTOM I NEKROFILI ….

Оставите коментар

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *