Свет

Ускоро у ЕУ легализација брака човека и животиње?

Познати дизајнер Карл Лагерфелд ових је дана за Си-Ен-Ен изјавио да се заљубио у своју мачку, те да би је радо оженио.

„Никад нисам мислио да ћу се овако заљубити. Штета да још не постоји брак између човека и животиње“, рекао је дизајнер, те додао како мачку третира као да је жена која захтева пуно пажње те да ужива у томе, пренео је портал 24 сата.

Легарфелдова мачка Choupette има и профил на Твитеру на којем је прати 27,442 људи, а на услузи увек има возача, ај-Пед и неколико слушкиња!

Можемо ли, судећи по овој вести, али и по све учесталијим захтевима за прихваћањем разних настраности, у будућности очекивати захтеве за легализацијом брака између човека и животиње, због чега у данашњој цивилизацији долази до све више оваквих ишчашења, те зашто се такве настраности све више сматрају нормалним и општеприхваћеним појавама.

„Судећи према посљедњим догађајима, очито је да ускоро доиста можемо очекивати и захтеве за легализацијом брака човека и животиње. Но, питање је смем ли ја, односно сви други лекари, уопште рећи своје мишљење о овоме. Јер данас је либерализам постављен на апсолутни пиједестал, што значи да је све дозвољено, само нико не сме ништа говорити против либерализма“, изјавио је познати хрватски психијатар др. Владимир Груден.

Коментари (4)

 1. Bojan каже:

  hahaha koliko su oni bolesni ljudi ,,a mi srljamo u evropu ..a vama svaka cast na sajtu samo nastavite

 2. Данко Б. Марин каже:

  Где су легализовани педерски бракови ,треба и ове! И у црквама да се склапају – које “цркве” венчавају педере,мораће и … “Пород” из тих веза је исти,а лудило се МОЖДА излечи или ће УН …?

 3. danijel каже:

  Kakva nakaza od covjeka,treba mu lava naci da ga podere. Cuj vozaca i nekoliko sluskinja…a vamo nardo gladuje i bori se za koru hljeba.

 4. POMOZI IM , BOŽE! каже:

  BOZE BOZE KOLIKO JE BOLESTAN ZAPAD ,
  PRVO PEDERI I LEZBEJKE , PA SAD OVI SAD OVO , SLEDECI SU PEDOFILI A ODMA POTOM I NEKROFILI ….

Напиши коментар