Стране службе

РУСКИ ПАДОБРАНЦИ: Где одреди Врховни командант, тамо и летимо

Нама виза не треба!

ruski padobranci vdv

Командант Ваздушно-десантних снага Русије генерал-потпуковник Владимир Шаманов у интервјуу за телевизију „Звезда“ говорио је о елитним јединицама које се налазе у саставу Ваздушно-десантних снага Руске Федерације. Војници у њима служе по посебном распореду и режиму 24-часовне спремности.

„Оне су састављене само од војника по уговору и најбољег официрског кадра. То су праве унутрашње елитне десантне снаге. Оне самостално могу да делују током месец дана — не да преживљавају, већ да живе и решавају специјалне задатке који стоје пред њима“, рекао је Шаманов.

Какве задатке испуњавају војници специјалних јединица Ваздушно-десантних снага, командант није навео. Он је нагласио да су Ваздушно-десантне снаге спремне да испуне сваку наредбу команде.

„Нама виза не треба. Где одреди Врховни командант, тамо и летимо“, рекао је Шаманов и поздравио „прекоокеанске партнере“.

„Не треба им много говорити, они не губе време“, изјавио је командант Ваздушно-десантних снага.

Саопштено је раније да се тренутно ради на јединственом оружју за задатке под водом у борбама прса у прса. О каквом оружју се ради, засад је тајна.

https://youtu.be/w32kaOYb7lo

 

Восток

Напиши коментар