Србија

Режимска тактика издаје на свим фронтовима

Између осталог, истиче се тактика мудрог ћутања у којој се режим прави луд као да педербала нема и неће бити, тако умртвљујући последње остатке отпора рушењу традиционалног система вредности у Србији.

Нови, још жући владајући режим од претходног примењује другачију тактику издаје од Тадића. Што се тиче Косова и Метохије, сваки нови чин издаје праћен је отварањем криминалних афера или ванредних избора на другим тачкама Србије, како би се скренула пажња са издаје. Тако су у првој фази склапања издајничког бриселског споразума отворили фронт против покрајинске власти на челу са Бојаном Пајтићем, организовали један митинг и започели скупљање потписа за његову смену, да би се данас потпуно ућутали по том питању. Посао са издајом Косова и Метохије је завршен у првој фази и њихов пајтос Пајтић може да буде миран и спокојан до следеће потребе. 

У другој фази издаје КиМ бавили су се месецима реконструкцијом Владе Србије и медијском фарсом са тим у вези прекривали свакодневне кораке у издаји.

Када су ових дана морали да прихвате преостале елементе издаје (предају српске енергетике и телекомуникација на КиМ и смену српских политичких руководстава на северу КиМ) подигли су велику медијску причу о смени Драгана Ђиласа и новој власти у Београду. И то исти они који годину дана чувају Ђиласа на челу Београда. Ђилас је данас градоначелник само захваљујући Вучићу и Дачићу који га чувају годину дана. Данас када је потребно скренути пажњу јавности са дефинитивне и тоталне издаје на КиМ активира се и ова тема. 

Посебна тактика примењује се на организацију овогодишњег педербала. У питању је тактика мудрог ћутања у којој се режим прави луд као да педербала нема и неће бити, тако умртвљујући последње остатке отпора рушењу традиционалног система вредности у Србији. Медијска цензура данас је већа него у Милошевићево и Тадићево време, и владајући режим је сигуран да је то боља тактика за спровођење издаје на свим фронтовима него велика медијска фрка коју су подизао Тадићев режим око педербала. А на крају ће све организовати да покажу свету како су постали део европског педерлука. 

На крају, треба приметити да се и лажна опозиција групише и да поново заједно јашу петооктобарске убице Србије из редова ДС, ЛДП, УРС, појачани Весном Пешић и режимским странчицама Зорана Живковића и Душана Петровића. Страни ментори се очито плаше за ову власт да је недовољна да сама заврши комплетну издају и промену свести у Србији, и спремају јој појачање на еврофанатичном путу по сваку националну цену у виду старих ДОС-иста. Тако сва ова медијска игра представља само представу за народ иза које стоји један режисер који ће на крају постројити све своје трупе у заједничкој акцији издаје КиМ, организације педербала и вршења окупаторске власти у Србији. 

 

Извор: Двери

Напиши коментар