Свет

Познати геј активиста се јавно залаже за разбијање породице

Хомосексуални активиста Маша Гесен, која је уз то и новинар, руски писац и бивши директор руског издања „Радио Слобода“, која, како сама тврди, има и америчко држављанство, представила је јавности планове, реалнe борбe за увођење истополних „бракова“.

Током дискусиjе у Сиднеју, у којој је и она учествовала и том приликом, у једном моменту, она отворено признаје, да је сврха овог „рата“, не борба за добијање једнакости у друштву, лезбо и геј популације, већ је позадинa свега, циљ, који тражи: пуну демонтажу породице!

„Овде се не ради o правима хомосексуалаца на брак, већ о томе, да институцију и брак, као такав, односно породицу, треба – демонтирати! Породица не треба даље постојати у класичном облику. Борба хомосексуалaцa „за брак“ обично крије оно, штa планирамо да урадимо супружанском пару, када постигнемо циљ. Приче о томе, да институција породице при томе, неће претрпети никаквих измена и промена, нису истините“.

Гесенова верује, да се ова институција мора променити. „По мом мишљењу, породица даље, уопште не би требалa да постоји,“ – директно и без околишења је изјавила и додала, да јој се веома допада узимати учешћа у стварању митова, чији је циљ, другачији од уобичајеног.

Да би илустровала потребу елиминисања породице, она је као пример навела своју „породицу“, где троје деце, имају петоро одраслих родитеља, који их гаје и подижу … Према њеним прорачунима, „петоро родитељa су подељени у две групе од по три“. Маша Гесен даље каже да: „жели да живи у таквом правном систему који ће имати способност да легализује ту реалност, тако да се не слажe са институцијом брака и породице“!

_______________
http://sokolov9686.livejournal.com/
http://imperialcommiss.livejournal.com/1211907.html
http://reporter-ua.com/2013/05/30/izvestnaya-lesbiyanka-obmolvilas-ob-istinnykh-namereniyakh-lgtb-v-otnoshenii-drugikh-lyud
http://www.hibiny.com/forum/viewtopic.php?p=412819
http://qwerty765.livejournal.com/

Коментари (3)

  1. Корнелиjе Кодреану каже:

    Маша Гесен ниjе руска новинарка него jевреjка(намерно малим словом) коjа ради за интересе jудеомасонериjе сатанистичког новог светског поретка.

  2. Zoran каже:

    Шта рећи? Овакве, само послати у радне логоре. Они су претња цивилизацији.

  3. Свевлад каже:

    Болест се лечи, краће или доживотно….Лечимо ове јадне људе, на време!

Напиши коментар