Србија

Комуналци напали човека, сликао их у прекршају

Прекршај: Комуналци у забрањеном смеру

Прекршај: Комуналци у забрањеном смеру

На опаску једног суграђанина да су кренули у погрешном правцу, јер их је “ухватио” како возе једносмерном улицом у забрањеном смеру, комуналци су одговорили лавином увреда и претњи…и ко зна како би јадни човек прошао да га нису од побеснлих комуналаца спасле брзе ноге

Што је много, много је. После неколико познатих скандала са пребијањем путника у јавном превозу Београда и очигледном прекорачењу овлашћења…комунални полицајци нашег града као да су решили да покажу како могу да буду још гори и бахатији.

На опаску једног суграђанина да су кренули у погрешном правцу, јер их је „ухватио“како возе једносмерном улицом у забрањеном смеру, комуналци су одговорили лавином увреда и претњи…и ко зна како би јадни човек прошао да га нису од побеснлих комуналаца спасле брзе ноге. Под великим стресом још неверујући шта му се догодило човек је свој хорор доживљај, поделио са народом на друштвеној мрежи.

– Данас око 16,30 часова у улици Симе Игуманова наишао сам на патролу комуналне полиције која је ишла контра смером, на шта сам им скренуо пажњу усменим путем. Тада су они почели да ми прете те сам их на брзину усликао и кренуо ка својој кући не бих ли им побегао плашећи се за своју безбедност, јер су претње била заиста фрустрирајуће.

Међутим они су појурили за мном а један од комуналних полицајаца је јурећи мене утрчао и у кућу која је у приватном власништву претећи да ће „да ме пребије као коња“. Срећом млађи сам и бржи па сам успео да му побегнем уз степенице – написала је жртва невиђене бахатости комуналних полицајаца уз молбу да због његове личне безбедности као и безбедности његове породице остане анониман.

Напиши коментар