Србија

Британија позива свет: Мењајте уџбенике из историје, усадите деци мржњу према Србима

Пише: Весна Веизовић

Ако је некада међу жентурачама у црном било блаженог стања, онда је то ових дана. Након година и година мукотрпног рада, ова скупина најгорих паразита плаћена од стране народа ког у свету представља у најгорем могућем светлу, успела је да издејствује још једно прекрајање историје.

zene-u-crnom-srebrenica

Наиме, како већ данима јављају медији Велика Британија је изнела свој нацрт резолуције о Сребреници, уз помоћ поменутих саветница из НВО, Уједињеним нацијама је изнет један скандалозан документ, без објективних чињеница, пун мржње према Србима и позива целом свету да се придруже тој мржњи.

Од некада наводних три хиљаде жртава сада се тај број попео на чак неколико десетина хиљада муслиманских жртава. Предлог резолуције укључује и обавезан позив свим државама света да сем осуде овог „злочина“ прошире своју пропаганду тако што ће у догађаје из рата у БиХ укључити у своје уџбенике историје, наравно из субјективног гледишта западних историчара: „Апелује се на све државе (на свету) да развијају образовне програме који ће усадити у будуће генерације лекције које су научили из прошлих геноцида“.

Злочини над Србима се у резолуцији не помињу, вероватно јер Срби за Запад више нису људи. То јасно можемо закључити из најновијих догађаја из Хрватске, која је као припадница Европске уније, чији су закони усаглашени са законима Европског парламента изгласала Закон о правима жртава сексуалног насиља из Домовинског рата.

По том закону Хрватима који су жртве силовања, и то након 20 година од завршетка рата, следује накнада од 20.000 евра, здравствена заштита и доживотна месечна примања од око 400 евра. Док у случају истог злочина који је почињен над Србима овакве накнаде нема, шта више у случају пријаве оваквог злочина Срби могу бити осуђени као „сарадници непријатеља“, односно Срба.

После тихог и пузајућег геноцида који се сроводи над Србима и у Србији, непочинствима власти бесловесних за интересе народне и државне, а и предходника им који су се извињавали где год су стигли, не можемо очекивати да ће нас остатак света сматрати људима а наше жртве вредне помена.

 

Васељенска

Коментари (1)

  1. Зоран требињац каже:

    Злочин који се десио у Сребреници : Је легитимна освета Србскон народа на злочине који су учинили припадници муслиманског народа над недужним Србским цивилима!!! Истина је само једна. Амин!

Напиши коментар