Србија

Режим кренуо у забрану јединог слободног радија Снага народа

Већ после само 48 сати рада првог слободног, независног, народног и опозиционог радија – Снага народа, владајући режим кренуо у затварање радија.

У овом часу у току је режимски напад на једини опозициони радио СНАГА НАРОДА који је покренут пре само 48 сати на Интернету. Радио се у међувремену појавио и на фреквенцији 87, 5 која се чује у Београду и делу северне Србије, што је био разлог за хитну реакцију режима. У овом часу испред приватног имања где се налази предајник нашег радија дошли су представници Радиодифузне агенције, Министарства за телекомуникације и Интервентна бригада МУП-а Србије без налога за претрес и забрану, али са захтевом да се забрани даљи рад овог предајника, а самим тим и радија.

Радио Снага народа нико не може забранити и затворити на интернет адреси www.snaganaroda.rs па Вас позивамо да пратите програм и борбу против медијске цензуре коју води наш чувени новинар Марко Јанковић.

Пратите радио на нашој интернет адреси и пратите новости око борбе против медијске цензуре и за слободу јавне речи. Сада је јасно шта владајући режим највише боли: истина, слобода, јавна реч, опозиција. Сада видимо да се Николић, Дачић и Вучић највише плаше опозиционог гласа и да желе да га угуше по сваку цену.

Ово је борба свих нас за слободу медија и јавне опозиционе речи и позивамо Вас да нас пратите и проширите ову вест о режимском рушењу јединог слободног опозиционог медија у Србији данас.

Редакција интернет радија Снага народа

Напиши коментар