Србија

МУП да се изјасни о Владимиру Божовићу, мобингу, поршеу, путовањима…

Полицијски синдикат Србије тражи да се МУП изјасни око навода у медијима да је државни секретар Владимир Божовић злостављао нашу колегиницу и уколико се утврди да је то истина, нека сноси одговорност.

– Уколико је у питању мобинг, ПСС ће помоћи колегиници на сваки могући начин. Како се не би наносила даља штета полицији хитно треба утврдити да ли је било злостављања и уколико јесте, ко је крив. Ако се утврди да је у питању Божовић, он треба да сноси све последице по закону – каже Вељко Мијаиловић, председник Полицијског синдиката Србије.

Према Мијаиловићевим речима, „Божовићев посао је да брине о побољшању рада полиције, а не да преко МУП решава своје материјалне проблеме“.

– Свакако да имиџу полиције у друштву не доприноси када се Божовић вози „поршеом“ улицом Страхињића Бана, као што смо имали прилике да видимо. Док држава од породице полицајца Чедомира Петковића који је погинуо бранећи Србију на Косову, тражи да врате одштету добијену за његову смрт, Божовићу се потписује вансудско поравњање због наводно неисплаћених зарада у вредности од око 70.000 евра. Чиме је задужио државу да добије толики новац? – каже Мијаиловић.

Мијаиловић је државног секретара замолио „да се повремено врати у земљу и ради свој посао“.

– Молимо га да обрати пажњу на проблеме полиције, а не да нон-стоп путује по свету ради личне промоције, јер од његових обилазака ни Србија ни МУП нема никакве користи – каже Мијаиловић.

Коментари (2)

  1. Данко Б. Марин каже:

    Ако је Вуку Драшковићу набављао кокаин – онда је изнад сваког земаљског закона!

  2. Zoran каже:

    Овога су звали “Гаро”, кад је стигао у Београд да студира из неке црногорске вукојебине која се зове Маочани, код Никшића. Није имао кер зашто да их уједе.Да му не би Вука Драшковића и Приштине, тај правни факултет не би ни завршио, и он и његов брат Андрија. Није ми јасно, ко му је то поклонио вилу на Дедињу и како у Србији страни држављани могу да буду на орговорним функцијама. Колико сам чуо, тај је спопадао, на прославама МУП-а и жене својих колега, без икаквог стида. А чиме се бави његов брат Андрија? Много тога треба средити у овој колонији која се зове Србија, и у коју многи дођу из “пизде материне”, накраду се и врате се поново тамо одакле су се измигољили. Свака част и извињење поштеним појединцима, који су на жалост у врло малом броју.

Напиши коментар