Књиге

Трећи светски рат је већ почео

Пише: Снежана Милошевић

Дејан Лучић, човек који за себе тврди да зна више од српске обавештајне службе и аутор бестселера „Владари из сенке”, у новом политичко-обавештајном роману „Кинеска освета” испреда причу о сукобу око светске доминације.

Дејан Лучић, стручњак за тајна друштва и расветљавање сваковрсних белосветских завера сада, са најновијим политичко – обавештајним романом „Кинеска освета“ жели да постане култни женски писац! Питање је само колико овај узбудљиви трилер, у коме аутор вешто преплиће фантазију са истинским чињеницама, цитирајући документа и не мењајући оригинална имена актера, занима нежнији пол?

Жене су данас праве интелектуалке и не читају само љубиће – тврди Лучић. – Ово је љубавни шпијунски роман о 32 – годишњој новинарки која пласира своју лепоту у „долини нојева“ или у „долини сомова“, односно „силиконској долини“, како све зову београдску Улицу Страхинића Бана. Прихвативши понуду кинеске издавачке куће да напише књигу о џет-сету, она ненадано креће у опасну авантуру. Успева да разоткрије џет-сет на Азурној обали и да преко српске обавештајне службе, тачније Барбаре Халупове, Словакиње из Ковачице, уђе и на веридбу принца Алберта од Монака. Заљубљује се у Јеврејина, шармантног шпијуна налик Џемс Бонду, уз чију помоћ стиже до високих друштвених кругова Париза. Сазнаје за трговину органима. Да је албанска мафија само физички извођач радова у киднаповању људи, али да се иза читаве приче налазе обавештајне службе и високи политички кругови.

У новом роману Дејан Лучић пише о још једној актуелној теми. О уплетености фармацеутске индустрије у ширењу болести које стварају научници – криминалци, у спрези са власницима фармацеутских кућа.

Они који производе „Тамилфлу“ за лечење свињског грипа, а то су Ротшилди, сами производе болест. Једна српска новинарка успева да све то рашчивија. Свака Српкиња је витез женствености. Она је најлепша, најпаметнија, најречитија, најшармантнија, најбоље се облачи и у сваком џет-сету осећа се супериорном.

Срби спашавају жуту расу

Све што се тренутно дешава у свету, према мишљењу аутора култног бестселера „Владари из сенке“, резултат је деловања тајних друштава и завера.

Књига „Кинеска освета“ говори заправо о сукобу тајних друштава Истока и Запада – истиче. – „Зеленог змаја“, тајног друштва Истока, против Илумината, односно интелектуалне, економске и политичке елите која има глобалну контролу над светским капиталом. Илуминати су решили да униште жуту расу да не би завладала светом како је речено у пророчанству. „Жути“ им, пак, не остају дужни. Прете да ће их побити, јер знају свих 12.000 њихових имена и адресе. Илуминати су с разлогом у паници.

Дејан Лучић помиње и ликвидацију човека који је 1999. године обележио кинеску амбасаду у Београду као мету НАТО бомбардовања. Вилијам Бенет, потпуковник америчке војске у пензији који је једно време радио за ЦИА, убијен је чекићем у дворишту своје куће у Ленсдауну, у Вирџинији.

Детаљно сам описао како су га припадници „Зеленог змаја“ ликвидирали. О том догађају писала је и београдска „Политика“. Бенет је пред смрт радио на књизи „Како смо напали Кину“. Уништавање кинеске амбасаде у Београду био је напад на кинеску територију и објава рата Кини. Иако су Американци ракетирање кинеске амбасаде назвали грешком, тада је започео нови циклус рата против жуте расе.

У планове светских моћника да изврше геноцид над жутом расом умешаће се и пореметиће, а ко би други, него Срби. Да Дејан Лучић ипак не претерује дајући Србима особине Супермена?

Тачно је да Срба има двоструко мање него становника у Каиру, Истанбулу или на Менхетну, али ко тренутно влада тенисом? Срби! Ко влада ватерполом? Срби! Ко влада кошарком? Срби! Ми смо то што јесмо из ината. Не заборавите да је Хитлер изгубио рат против СССР зато што је због ратних операција против нас закаснио да пре зиме уђе у Стаљинград. Организујући 27. марта 1941. пуч у Београду, Енглези су заиста спасли Европу од Хитлера. Ни Хитлер се није појавио сам од себе. Направили су га владари из сенке. Увек, све идеологије, праве владари из сенке. И националсоцијализам, и фашизам, и комунизам. Срби су рођени као сјајни војници, али и као сјајни шпијуни. Шта мислите зашто је Гадафи још жив?

Ово је човек који је једном књигом успео да смени шефа Албанске обавештајне службе. Пореди Њујорк и Београд. Ставља их у исту раван. Скупљајући грађу за „Кинеску освету“, коју је управо објавила „Лагуна“, провео је пола године у Њујорку. Истиче да су оба града онаква какви су људи који у њима живе.

Ако имате новца, Београд је најлепши град за живљење на свету. Такав је и Њујорк. Слепци су јадни и у Београду и у Њујорку. С тим што су у Њујорку, за разлику од српске престонице, просјаци шармантни. Просјак у Њујорку ће вам рећи: „Госпођо, што лепо данас изгледате. Да бог да вам Бог помогао да нађете човека свог живота!“ Приметиће да имате лепу фризуру или лепу гардеробу. Зато ћете му радо дати долар.

Европска завера

Тврди да је његов посао да открива тајне. Он је, тако назива себе, интелектуални супер Џејмс Бонд.

Знам више од обавештајаца – хвали се. – Знате зашто? Зато што је српска обавештајна служба уништена. У Државној безбедности налазе се клинци од 25 до 35 година који нису прочитали довољно књига да би знали шта се догађа у свету. Они морају феноменално да познају историју. геополитику, тајна друштва и њихову фунцију. Морају да прочитају хиљаде књига да би знали зашто је, рецимо, Гадафи својевремено доведен на власт и зашто се сад Либија уништава. Без доброг познавања историје нећете умети да спознате садашњост и предвидите будућност.

Причу о теорији завере измислио је творац Отвореног друштва и Сорошов учитељ Карл Попер.

Сваки криминалистички инспектор на Врачару или Вождовцу зна да ако неко хоће да опљачка банку мора да направи заверу – вели Лучић. – Мора да има инсајдера који ће му рећи кад у банци има пара. Мора да има и добру логистику да с парама побегне и некога ко ће покрадене паре да замени за „чисте“. Према томе, завера је потребна и да би се опљачкала једна држава као што је Југославија или да би се опљачкала Европа. Која је највећа завера с којом је Европска унија почела свој живот? Пљачка штедиша Европске уније заменом марке или франка за евро. Нова европска валута вредела је тада две марке, да би после само годину дана вредела двоструко мање. Амерички долар клизи према амбису. Колико ће да траје, зависи од банкара који се играју са светском економијом.

И, ко није знао, Трећи светски рат већ је почео! То тврди Дејан Лучић.

Као што је почео Други светски рат нападом на Пољску и анексијом Аустрије, а да људи то тада нису знали. Рушењем торњева близнакиња Светског трговинског центра, Американци и њихови савезници објавили су практично рат против ислама наговештен још крајем 19. века, у писму Алберта Пајка Манцинију у коме је рекао: „Драги брате, морамо да направимо три светска рата. Трећи ће бити против Муслимана. Онда ћемо да изазовемо велику економску кризу, па глад, да бисмо могли да уведемо диктатуру“. Диктатура, то је Нови светски поредак. То је жигосање људи. Чипованим личним картама против којих се више нико не буни. Тај чип у овом тренутку можда је небитан, али ће у будућности некоме дати могућност да вас искључи и пошаље на онај свет. Начин да се спасете чипа и онеспособите га је да га држите упакованог у станиол од чоколаде.

„Србија ће преживети светску кризу, глад и ратове”, тврди Лучић. А како ће Срби проћи у Трећем светском рату?

На истој смо равни као кад је кнез Лазар окупио на вечери своје саборце и дискутовали да ли и како треба да се супротставе Турцима. Знамо да Давид није победио Голијата снагом, него лукавством и памећу. Према томе, лукавством треба да се боримо против Новог светског поретка. Техником аикидоа. Да снагу непријатеља усмеримо према другоме. Исламу нису противници Срби, већ Немачка и Француска.

Косово у Србији

Али, да ли ће Срби то умети? Дејан Лучић и на ово питање има одговор.

Умећемо ако будемо имали мудре руководиоце. И отац Агатон с Хиландара је рекао да ће „Србија стати на ноге онда кад се окупи триста паметних и способних Срба“. Али никако кроз политичке странке. Политичке партије су измишљене да би посвађале и поделиле народ како би се њиме лакше владало. Све политичке странке у свету и код нас, финансиране су из истог финансијског центра. Јер, да би се направила нова утицајна партија, потребно је пет милиона евра!

Пре више од две деценије, „У тајнама албанске мафије“, Дејан Лучић предвидео је сецесију Косова. И не само то…

У тој књизи објавио сам и листу албанских шпијуна по државама у свету, што је шокирало Рамиза Алију, председника Албаније. Одмах је позвао на рапорт шефа Сигуримија после кога је овај нестао. Неки кажу да је стрељан, неки да је добио дугогодишњу робију. Замислите, мали новинар из Политикине куће, радио сам тада у „Интервјуу“, једном књигом је сменио шефа Албанске обавештајне службе!

Упркос актуелним догађањима, Лучић не верује да ће се Косово одвојити од Србије?

Најважније је да не потпишемо никакав уговор којим ћемо признати Косово. Јер, како ствари стоје, свет клизи према сукобу Истока и Запада. Руси као и увек примењују Куртузовљеву тактику. Повлаче се и пуштају Американце да сулудо надиру напред. Још из римског периода се зна да империје падају кад дођу у раскорак између империјалних и материјалних моћи. Овде су многа царства пала. И турско, и аустроугарско, и немачко. Не видим разлога да не падне још неко. Издржаће овај српски народ.

Што се Србије тиче, верује да ће преживети светску кризу, глад и ратове.

Србија никад није гладовала и немојмо дозволити ни сад да гладује. Зато, спремимо ашове и оригинално српско, а не генетски модификовано семе, и окренемо се производњи хране. И очистимо све бунаре да бисмо имали здраву воду. Храна ће спасти Србију од свих ратова. Ко буде читао овај број „Илустроване Политике“, преживеће!

 

Извор: Илустрована политика

Коментари (1)

  1. Данко Б. Марин каже:

    Српска необавештајна служба и Г-дин Лучић!? Није ниво , категорија! Битно је да грађани знају да белосвеЦки рат ниског интезитете траје и да ће трајати… Као и наш пут у НИКАД СТИГЛИ “ЕВРОПУ”!

Напиши коментар