Технологије

СОЛАРНИ ШАТОР: Идеалан за летње камповање

Овај производ вам омогућава да све своје геџете напајате соларном енергијом и да их контролишете бежичним путем. Више не морате да се бринете о томе што не знате да палите логорску ватру пошто имате осветљење а можете и да испржите шта год желите

Сада можда јесте зима и температуре јесу ниске, али неће увек бити тако. Једна од најбитнијих ствари које нас разликују од осталих животињских врста због које смо успели да “покоримо” планету је (не за њено добро, могло би се рећи) то што знамо да планирамо унапред.

Пошто је то тако, онда је сада прави тренутак да почнете да се спремате за пролеће и лето, за топле дане када ћете моћи са пријатељима да кренете на популарна камповања широм наше земље, региона и Европе.

Концепт који вам данас представљамо је дизајнирао ”Телеком Оранџ” у сарадњи са “Калеидоскопом”, америчком фирмом за индустријски дизајн, а у себи садржи најнапредниј технологије на тржишту: између осталог, направљен је од фотоволтичке тканине, “Glo-cation” технологије, бежичног контролног хаба и “Groundsheet” грејача.

Омогућава вам да све своје геџете напајате соларном енергијом и да их контролишете бежичним путем. Више не морате да се бринете о томе што не знате да палите логорску ватру пошто имате осветљење а можете и да испржите јаја и кобасице. Ако је то оно што волите да једете.

Напиши коментар