четвртак, 22. априла 2021.

Ознака: , , , , , , , , ,

СТРОГО ЧУВАНА ТАЈНА: Затвор као Гвантанамо за Србе на Косову

Немачки војни полицајац после 12 година открио строго чувану тајну на Космету. Американци...