недеља, 4. 12. 2022.

Радомир Почуча: Зашто „Жене у црном“ не протестују у Загребу због злочина „Олује“?

radomir pocuca

Сви они који не могу да формирају своје мишљење у светлу медијског спиновања и жонглирања изразима „европске вредности“, ако не знају због чега сам написао тај статус – нека сад добро читају:

-Ни једна држава, нација – која има достојанства, поноса и која цени жртву палих бораца за одбрану земље, не би и не дозвољава било какве перформансе који апсолутно значе само провокацију и сипање на рану соли. Зато сам био, јесам, и бићу против ниподаштавања жртви мојих ратника и пљувања по њиховим сенима.

Зашто „Жене у црном“ не протестују у Загребу, због злочина „Олује“ и „Бљеска“, када су прогнали Србе и етнички очистили Крајине? Не смеју, јер Хрвати имају подршку католичанства, европских мешетара, и спалили би их одмах тамо на тргу Бана Јелачића.

Само се Србима спочитава нешто што је свима дозвољено – право на понос, самопоштовање, почаст и чување успомене на времена борбе за опстанак.

Каже Јанковић, заштитник права грађана: „У Србији није дозвољено позивати на линч и на насиље. Неки људи су очигледно помислили да се Србија вратила у неко ружно време, није Србија увек таква била, био је то један период у нашој историји, и зато је сада време да им се каже – не“…

Тај период, Јанковићу, ти си јурио сојке по Београду, испијао вино можда у „Хајату“, док су мене и моју браћу гризли комарци, зујале оловне пчеле око главе, а смрад трулог меса поклане нејачи се ширио опустелим селима. Тада смо исто били наивци, па је један Антон Тус, из врха ЈНА одлетео авионом на место генерала ХВО. Тада смо водили битку на више фронтова, и наравно да смо били параноични, јер је то био предуслов за опстанак.

И сада се, моји Срби, води битка за опстанак.

Знам да ћу страдати, и не бринем се много око тога. Мој отац је два пута избеглица у сопственој земљи. Први пут га је спасила Диана Будисављевић са још 12 хиљада деце испод усташких ножева из логора смрти, а други пут је успео на једвите јаде да избегне Алијине јуришнике. Мог деду и пола очеве фамилије су побиле усташе, у крвавом пиру на Крушковачама.

У генима ми је воља за борбом против зла, а над Србијом се надвило зло, само се форме рата мењају. Сада вас поробљавају новцем, куповином територије, дипломатским уценама и потплаћивањем, прањем мозга и скретањем пажње.

Био сам и бићу за приближавање Русији, одбацивање зла Европске Уније, за трајну ЗАБРАНУ свих НВО које се финансирају из ЕУ и Америке, као што је и лидер слободног света Владимир Путин урадио. Ја сам за поносну и економски и војно јаку државу Србију. Ја сам за хапшење свих оних који су се усудили да краду од вас и уста ваше деце, заплену имовине и враћање законитим власницима.
9 коментара

 1. Goran

  To je istina koja se prećutkuje. Da su gospodi političarima ginuli članovi porodice, rodbine, da su se na njima iživljavali itd.. da li bi i tada pognute glave prećutkivali zločin ili bi i tada to bilo opravdano zarad vlasti. Takva vlast i dvostruki standardi EU mi ne trebaju.

 2. Данко Б. Марин

  Победа тзв. пете колоне у Београдабаду (на води) даје своје конкретне отровне&зле плодове, агенти спавачи и кртице имају моћ – конкретну … Борба тек предстоји , борба против антисрпске хистерије и демоније на свим нивоима ! Не постоји никаква држава Република Грађанија – за Србију се Срби морају борити и изборити ,а идол ових идолопоклонкиња Весли Кларк је изјавио да се можемо и у Сибир селити ако смо за Москву, наравно ако у Сибиру не направе САДисти неке нове државе…. Србија – овде и сад за нас : НЕМА АЛТЕРНАТИВУ !!!

 3. miri

  svaka cast g-dine Pocuca!Jedan ste od retkih koji se danas usudjuje da digne glas protiv ovog zla od samih “Srba”.Svi nesto povijaju glave i cute na sve lopovluke,crne zene,natase kandic i ostale izdajnike koji imaju vece pravo od svakog postenog coveka koji je ovde ostao.

 4. popajrbc

  muka mi je više od tih plaćenika,toliko ih je u medijima i samo nas blate,nikad nisam upoznao nikog ko te organizacije podržava,a opet ih ima svuda da nas blate,a gde su naše žrtve,zamislite da neka muslimanka iz Srebrenice izađe u javnost i optuži onog krvnika Nasera O. ,zvuči kao SF…

 5. miki

  neka si im rekao.nadam se da ces naci neki bolji I bolje placen posao jer indijanci nesmeju da ti produze ugovor iako tvoje misljenje deli 95% Srbije.

 6. miroljub nikolić

  stalno treba analitički prilaz svim našim istorijskim dešavanjima koji bi kristalizovali ISTINU!Tako bi smo sačuvalisvoj narod od laži i odnegovali vrednosti svoga naroda koje nisu male već zadiru u novoproklamovane i komponovane ,to jest fabrikovane od strane svetskih moćnika da je i istina i laž roba koja ima upotrebnu vrednost samo za interese moćnih.savremeni način ratovanja je i delovanje nevladinih organizacija,koje faktički nagrizaju zdravo tkivo jadnog naroda.Analizom sa stanovišta socioloških nauka se sve ovo može dokazati,da delovanje destruktivnih organizacija soutava vrednosti jednog naroda odnegovanog u duhu pravoslavlja.

Оставите коментар

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *