субота, 2. јула 2022.

Ознака: ,

ТЕСЛИН ВОЗ: За 15 минута од Београда до Ниша

Воз „Tesla Hiperlup“ би раздаљину од Београда до Париза прелазио за сат и по, од Београда до Рима...