Србија под принудном управом – наставак тихе окупације

vladimir-bozovic

Истраживање доказало да су Срби међу најглупљима у Европи. Чињеница да Србију воде кадрови из других држава то само потврђује.

Најновије појачање премијера у покушају је саветник за регионална и верска питања, добро познати лик Владимира Божовића. Црногорац из Никшића, по налогу Амфилохија из Колашина (ЦГ), постаје функционер премијера пореклом из Бугојна (БиХ), све то на рачун грађана – Србије.

Божовић као адвокат у покушају и неуспешни бивши државни секретар МУП-а за највећи успех у каријери има редовно појављивање на списку званица „молитвеног доручка“ председника САД. Резултат његовог „успешног“ деловања у МУП Србије је криминал као једина привредна делатност са позитивним растом.

Постављањем Божовића за саветника, премијер је само наставио спровођење стратегије владања Србијом страним кадром. Божовић је познат као блиски пријатељ Мила Ђукановића и сарадник црногорске АНБ (обавештајне службе).

Новцем зарађеним од грађана Србије, премијеров саветник је себи направио велелепну вилу у Црној Гори. Грађанима Србије има захвалити и луксузни стан у Таковској улици, добијен од МУП Србије. Вила на елитној Дедињској локацији, са базеном, сауном и обезбеђењем није у власништву Владимира Божовића – већ господина саветниковог брата.

Поред заташкане афере продаје 1.500 студентских места преко КОД – координационог одбора савеза студената, Божовић ће остати упамћен по гафу приликом радне посете Москви. Након пријема у Руском МУП, Вучићев саветник је замолио домаћине да му омогуће разговар са неким из невладине организације – које су иначе у Русији законом забрањене. Запањени Руси су Божовићев захтев међу собом прокоментарисали са:

„ко је ова будала“?

Марионетски режими инсталирани од држава нато пакта већ 15 година спроводе де-србизацију државе. Главно оружје нато агенде „коначног решења“ за Србију је владање помоћу људи из суседних држава.

Председника из Сарајева заменио је премијер пореклом из Бугојна, са сивом еминенцијом трилатералне комисије оличене у изблајханој госпођи из Тузле. Титоистичка идеологија уништења Србије оличена је у водећем државничком кадру коме је једина веза са српством новац из буџета који пуне грађани Србије.

Насилном променом демографске структуре становништва, која траје од краја Другог Светског рата аутентична Србија доведена је до непрепознавања. Трансформација Србије од депоније осиромашеног уранијума у депонију нежељених имиграната држава ЕЗ је транспарентна, али – забрањена тема.

Претварање централне Србије коришћењем „Melting Pot“ методе у кључали лонац некадашње СФРЈ се спроводи плански – са очекивано истим исходом. Окупација страних кланова која траје од 1944-е године само ће убрзати неизбежни епилог.

Асиметричним третманом привилеговања новопридошлих на штету оригиналних становника Србије, сведених у матичној држави на грађане трећег реда, циљано се провоцира реакција и нови друштвени немири. Кључ за спровођење демонског плана су управо „проверени“ кадрови са стране на власти.

Србија која међу својих 7 милиона становника није у могућности да нађе кадар за вођење државе – можда стварно оправдава резултате Lynn & Vanhanen из 2012:

„Срби међу најгупљима у Европи“ – истраживање

Периша

http://anon.in.rs/?p=2249
http://www.vaseljenska.com/politika/crna-gora-zacrnila-srbiju-vladimir-bozovic-novi-vucicev-savetnik/
http://www.magazin-tabloid.com/casopis/?id=06&br=285&cl=20
http://anon.in.rs/?p=2289
http://www.nadlanu.com/pocetna/info/srbija/ISTRAZIVANJE-Srbi-medju-najglupljima-u-Evropi.a-263388.291.html

 

Извор: ФБРепортер
4 коментара

 1. Dobrivoje-Valjevac

  Kojekude Srbijo!
  Sumadijo, imas li ti kadrove, ili nemas?!?
  Prebroj koliko je kadrova iz susednih drzava u Vladi Srbije, u Ministarstvima, u Vojsci Srbije…
  Kad prebrojis, slog ce te strefiti…
  I, da znas, mnogi jos vrebaju priliku da predju Drinu, Lim, Ibar, Dunav…pa pravac na Dedinje…
  Sumadijo, ako se ne probudis, SVESCE NAS UBRZO na MORAVU i POMORAVLJE, a onda, postace mo njihovi KONJUSARI !
  Da li zaista zelimo to???????????????????????

  1. Cccc

   Piscu ovog teksta veliki minus i opomena zbog sirenja mrznje međju nama srbima.kritikovati premijera i savetnika zbog nesposobnosti i loših poteza je sasvim u redu, ali isticati njihovo geografsko poreklo u prvi plan je nedopustivo po meni bar na ovom sajtu.pa zar se zaboravlja gde je osnovana jedinica i koji ljudi sa kojih srbskih geografskih regiona su je osnovali i krvarili za narod i državu ?!?!?
   Neprimeren tekst i ne mogu verovati zašto je i kako postavljen na ovu stranicu!.

   1. Zoran

    Није то ширење мржње него ваш страх од истине. Направили сте закон, који не само Србима ,него и осталим правдољубивим грађанима затвара уста.Сви су ти титови „партизани“, дошљаци из ..пи..мат, на јуриш заузели имања и виле у Београду, и при томе јуначком јуришу лишили навике дисања власнике. У парку „Шумице“, испод шуме, по причању локлаца, се налазе кости оних које су партизани побили. Свака част изузецима, али сви ти примитивни дошљаци су дошли у Србију да је покраду. Надирали су и још надиру, као савремени Варвари, на ову испоштену Србију. Ово је „Ел Дорадо“ за њих. Има „Х“ примера, па и овог Божовића и његове лоповске братије, који су од ничега постали „газде“. У црној гори, није имао ни пас зашто да их уједе. Стицајем околности, био сам у окружењу Црногораца, и на жалост неми сведок њихових наименовања на места где су могли несметано да краду и да се богате. Знао сам Црногорце „правнике“ који нису знали колико су имали испита.Да су прави Срби на власти, изгласао би се „Закон о пореклу имовине“ , уз помоћ којега би им се све конфисковало, а они вратили тамо одакле су дошли.Неко време сам живео у Боки, и знам да тамо Србин није могао да буде ни председник месне канцеларије, док је овде та племенска братија имала и има министарске позиције. И чуо сам ,у Тивту, како месар, у маркету, гура сумљиво месо туристима из Србије.
    Да не набрајам ја даље, нека дода неко други.

 2. Milanko Benovic

  svetu je odavno poznato da Srbija ima najveci IQ na svetu i da je sirenje katolicanstva kao vestacke tvorevine prouzrokovano radi izazivanja sukoba sa islamskom verom koji gleda da se i vera u hrista napokon pokori.vera islamista je alah dok je vera katolika satanizam pod maskom u verovanje hrista po novijem kalendaru,inace taj rat vuce korene mnogo ranije od hrista.sto se tice texta o bozovicu on je samo pokusaj projekta uticaja psiholoskog tima na predelu bivse YU i nije jedini,krtica ako uspe onda uspe.rat koji se vodi je skoro ista ideja kao i za prvi svetski rat,kao sto je i za drugi ,kao sto je i za vecinu ratova u daljoj istoriji…vekovima unazad traje ista ideja,katolicanstvo su osmislili pagani i islamisti da bi se stvorila nova vera koja ce da iskoreni hriscanstvo unutar vere .zavadi pa vladaj.trebao im je hrist za pocetak nove ere a sta je zapravo i ko je bio isus nek ostane tako kako je.pagani su uvideli da moc koju im je dalo islamstvo mogu da okrenu u svoju korist i zavladaju svetom drzeci se na distanci…u svakom ratu na hriscanskoj zemlji se vodi rat izmedju tri vere u kojoj prevlast odnosi katolicka jer se bori takodje za onu islamsku ideju od davnina dogovorenu.povremeni napadi na islamsko drustvo i zemlje je samo proba katolika na spremnost islamista posto su se katolici previse namnozili i isprobavaju hriscane na koju ce stranu da prebace simpatije.ako udju u savez sa katolicima bice islam slomljen a hriscani biti u senci ispod svakog normalnog uslova za zivot i pravo.ako nadvlada islam kome je vekovima najveci neprijatelj katolicanstvo koje se nije drzalo dogovora,hriscani ce prvi postradati jer je veca verovatnoca da hriscani predju u blizu im veru po hristu nego li u islamsku tako da i islam i katolicanstvo zele da uniste pravoslavlje u kome katolicanstvo izaziva ubrzanje tog procesa preko raznih sekti.al evo im kurac svima…NEDAM.

Оставите коментар

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *