СКАНДАЛ: Злоупотреба службеног положаја и претње смрћу!

Пише: Славица Јовановић

Ужас! Неуропсихијатар др Љиљана Станимировић, седам година била начелник шабачке психијатрије, иако је пре две деценије покушала, да изврши самоубиство, због неузвраћене љубави.

luda

ДА ЛИ ЈЕ ДУШЕВНИ БОЛЕСНИК БИО НАЧЕЛНИК ПСИХИЈАТРИЈЕ?

На место в.д. директора Опште болнице у Шапцу, именована је неуропсихијатар др Љиљана Станимировић, дојучерашњи начелник шабачке психијатрије. Ништа чудно, да није у питању лабилна особа која је пре више од 20 година покушала да изврши самоубиство због неузвраћене љубави, конкретно због протођакона Љубомира Ранковића, директора „Гласа Цркве“. Случај је заташкао прота Влада Станимировић њен отац и чланови СПО-а…

Кренимо редом… Др Љиљану Станимировић предложили су на ту функцију као нестраначку личност, што је апсурд и бестидна лаж!

У питању је подметачина СПО-а, а мамац је загризао СПС, баш онако како су и испланирали, да се са остацима Милошевићевог режима, обрачунају и сруше Дачића у ту сврху користећи, чак и неке прелетаче СПС-а, који цинкаре за СПО и обрнуто. Незваничне приче иду дотле, да је наводно др. Љиљана Станимировић најближа рођака Славице Ђукић Дeјановић и да је захваљујући томе именована на то место у циљу компромитовања СПС-а… Нетачно је да је др Љиљана Станимировић нестраначка личност. Она је од оснивања СПО-а и активиста и један од оснивача. Даље… Самоубиство је покушала да изврши док је радила као лекар опште праксе у Мачванском Прњавору иначе седишту СПО-а.

Сви који су радили у Дому Здравља у Прњавору такође су били чланови СПО- а и увлакаче , рукољуби и послушници Вука Драшковића, бавећи се ширењем дезинформација, клеветањем, жигосањем и шиканирањем, политичких неистомишљеника, односно присталицама режима Слободана Милошевића, част изузецима… Строго чувана тајна ипак је процурела, а Мачвански Прњавор – безгласна ћутаоница, је проговорио…

Богати тата др Љиљане Станимировић, својој размаженој кћери испуњавао је све прохтеве и постарао се да се прашина слегне и случај заташка. Тешко оном, ко би проговорио у време политичких преврата… Што му није било тешко јер десна рука владике шабачког Лаврентија, силеџије и педофила. У то време свих 220 свештеника епархије шабачко- ваљевске јавно су се декларисали као чланови СПО-а, међу њима и отац горе споменуте. Владика шабачки, своје свештенике водио је и на поклоњење Папи у Ватикан, а и позната је његова наклоност Западу. Познате су и надлежним Институцијама његове склоности. Владика Лаврентије је силовао више девојака, а ту има и малолетница, у питању је педофил, који није усамљен и којих има још у редовима СПО-а, и на томе се нису зауставили силоване девојке је фотографисао и међусобно су размењивали дечију порнографију. Да ли Лаврентије, најпоузданији човек и човек од поверења Вука Драшковића , уопште сме да организује Мобу у Соко Граду!?

Пре него што децу пошаљу у руке педофила, родитељи треба добро да размисле… Али, наравно, намеће се питање, какве сад везе има Лаврентије са др. Љиљаном Станимировић!? Има итекакве. Својим несрећним жртвама Лаврентије прети „лудницом“, да ће их сместити на психијатрију и да ће др Љиљана Станимировић за њих да се постара, односно да их „ућутка“. Вратимо се опет на случај др Љиљане Станимировић и њених греха из младости, али и даље. Ако би посумњала да је нека девојка заинтересована за њену велику неузвраћену љубав ђакона Љубу, долазила би код ње кући и претила. То се десило и потписници ових редова… Љиљана Станимировић је пре двадесет година, упала у кућу доле потписане у присуству наоружаног мушкарца и претила смрћу, уколико потписница ових редова има нешто са њеним „момком“ Љубом Ђаконом!!!? Изашла је тек пред зору, кад јој је речено да ће бити обавештена полиција, да она лечи људе, али да она треба да се лечи… О свим тим њеним сулудим активностима, благовремено су обавештаване и надлежне институције, а постоје и сведоци…

dr-ljiljana-stanimirovicДа ли једна таква лабилна особа, може да буде уопште лекар, а камоли директор болнице!? Да не заборавим и случај када је болесној жени којој је син као војник, био у заробљеништву, написала упут за психијатрију, уместо да јој напише инфузију, а несрећну жену вратили са речима, да онај ко је ту послао, треба да иде да се лечи. Разлог таквог понашања, њена болесна љубомора, јер је увртела себи у главу да њен вољени Љубомир Ранковић, има посла са ћерком дотичне. У међувремену десила се и саобраћајна несрећа у којој је погинула непажњом пијаног возача Жељка (Миливоја Веселиновића), иначе првог комшије Слађана Јовановића и када се пакао за потписницу ових редова наставио. Претили су ми смрћу, ликвидацијом, више пута сам опљачкана, физички су насртали на мене, уништавана ми је новинарска документација, ширене дезинформације, заплашивана сам, а владика Лаврентије ми је претио са ћерком свог пријатеља Љиљаном Станимировић, ако проговорим. Једном приликом један од његових свештеника гурнуо ме је низ степенице, отео фото-апарат, али ја нисам хтела да одем, све док полиција на мој позив није дошла.

Само два сата после тога владика Лаврентије сашаптавао се са Миломиром Веселиновићем тада начелником шабачке полиције, да то не процури у јавност и да се заташка. Одкуд сад Миломир Веселиновић!? Јер ми је и он претио, а рођак је особе одговорне за погибију моје сестре.

БЕСПОТРЕБНА ЗАВИСТ, ЗЛОБА И ПАТОЛОШКА МРЖЊА

Уколико ми се било шта догоди, а то сам већ рекла на конференцији за новинаре, напомињем да и даље сумњам да се иза претњи смрћу и шиканирања крију Вук Драшковић, владика Лаврентије, др. Љиљана Станимировић, њен отац, Влада Станимировић, Миломир Веселиновић, Жељко Веселиновић одговоран за погибију моје сестре, његов отац Миливоје и Жељкова жена Весна Веселиновић, која ради у Касационом Суду, има ту још неких имена, али су они одавно познати онима који то треба да знају. Најновија замка и лаж Љиљане Станимировић и пропаганде једне пропале странке СПО-а, је да је наводно најближа рођака Славице Ђукић- Дејановић и да је захваљујући томе и именована за директора болнице. Можда госпођа Ђукић -Дејановић није упозната са причама које колају. И даље остајем при ставу да Љиљана Станимировић, треба да се лечи, а не да психички болесник буде на челу болнице. Дуго је СПО чувао ту тајну о покушају њеног самоубиства, али понеко је и проговорио. Иза Љиље Станимировић стоји поповско-педофилски лоби на челу са бестидним владиком Лаврентијем коме су уста пуна стидних длака од увлачења Драшковићу. Стоп мафији у белим мантилима! И као што рече несрећни Зоран Ђинђић, Вук Драшковић је душевни болесник, а изгледа да их у СПО-у има више, част изузецима!

Да се више никад не понови, Живко Трифуновић алиас Лаврентије силује, па у дослуху са ћерком свог пријатеља проте Владе Станимировића, шаље своје жртве а међу њима је било и малолетница на лечење код „лабилне“ Љиљане Станимировић.

А лекари који се баве политиком, нек скину беле мантиле… Нек не брукају професију и спремају политичке ликвидације и лудачке кошуље за политичке неистомишљенике… И обавезно да се подвргну лекарском прегледу, а не да се крију иза богатих очева. Пошто је мени већ прећено смрћу и годинама сам ћутала у страху за свој живот, дошло је време да проговорим.

Прочитајте и текстове о претњама, које су ми упућене:

Мртва си, исели се! (Политика)

Јочићу, заштити новинаре (Б92)

Новинарима прете смрћу (еНовости)

Полиција обезбеђује новинарку (Медија Центар)

Новинарки прете убиством (АНЕМ)

 

Извор: http://anti-censura.com/skandal-zloupotreba-sluzbenog-polozaja-i-pretnje-smrcu/
1 коментар

 1. Paštrović

  Samo sumanuti i tupavi narod može da sebi priušti jedenje onoga „ispod sebe“, a to „jedenje“ je stavljanje u usta imana ovakve ljudske i svešteničke nakaze, srbskog izdajnika i papoljupca.
  Koliko još ima Srba koji nijesu odgledali onaj dokumentarac „Ali Baba i 40 ‘ajduka“, i koji ga nikad neće pogledati?
  Da li još takvi kreteni smiju i da pomisle da sebe nazovu srbskim imenom?
  Mislim na one Srbe kojima je internet poznat i dostupan, a ne na one koji internet mogu samo da sanjaju.
  Ne-internet Srbi mi nizašto nijesu krivi, jer… oni ni ne znaju, kukavci, što se sve radi u njihovo ime.

Оставите коментар

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *