Не излазите на изборе за независно Косово и Велику Албанију

Неформални опозициони народни фронт против Владе Србије и шиптарских избора 3. новембра, у свом првом јавном обраћању народу Србије, поручио је Србима са Косова и Метохије да не излазе на шиптарске изборе, јер ће тиме саучествовати у стварању независног Косова и Велике Албаније.

Отварајући конференцију за медије, члан Старешинства Покрета Двери, Бошко Обрадовић, поручио је да излазак на изборе представља глас за излазак из Србије, за укидање државних институција Србије на КиМ, глас за тзв. независно Косово и подршку Влади Републике Србије да у издаји не буде сама. Сада је свакоме јасно зашто се догодила изборна крађа на Ђурђевдан 2012. и изборна превара у којој је СНС пре избора говорила једно, да би сада могла да ради супротно.

Др Драган Петровић је истакао да има пуно поверење у Србе да неће изаћи на шиптарске изборе, јер су ти избори само један од тамних облака који ће проћи – као и они које су гледали за време турске окупације и окупације у Првом и Другом светском рату. Срби на КиМ знају да је излазак на изборе намицање омче на врат не само себи него и својој деци, додао је Петровић.

Председник Покрета за Србију, Владимир Кршљанин истакао је да избори под НАТО окупацијом могу бити само нелегални, терористички, криминални, праћени лажном пропагандом, а на крају и украдени. 3.новембра нам треба наш глас и зато је неизлазак на изборе глас разума за спас Србије.

Наш познати новинар и водитељ Марко Јанковић је казао: „Не дајте да вас заведу у деловодник отете територије Србије и српског народа. Останите овде и не отимајте својој деци 15 одсто територије. Отето је проклето. Јанковић је истакао да ће нова флоскула власти после 3. новембра бити: „Никада нећемо признати да смо признали независно Косово“.

Главни и одговорни уредник портала Факти, Ђуро Билбија, поручио је: „Не излазите на изборе 3. новембра, јер ћете се сваког 4. новембра будити у великој Албанији. Велика Албанија је велики проблем српског народа – и данас и у свој даљој будућности. Макар гласали за Пантиће или Јаблановиће или против Пантића и Јаблановића, самим својим изласком на шиптарске изборе гласаћете за велику Албанију!

  • Члан Старешинства Покрета  Двери, Бошко ОБРАДОВИЋ: Излазак на шиптарске изборе биће гласање за излазак из Србије, за укидање државних институција Србије на КиМ и подршка Влади Републике Србије да у издаји не буде сама

  • Др Драган ПЕТРОВИЋ: Срби на КиМ знају да је излазак на изборе намицање омче на врат не само себи него и својој деци

  • Председник Покрета за Србију, Владимир КРШЉАНИН: Избори под НАТО окупацијом могу бити само нелегални, терористички, криминални, праћени лажном пропагандом, а  на крају и украдени

  • Познати новинар и водитељ Марко ЈАНКОВИЋ:Не дајте да вас заведу у деловодник отете територије Србије и српског народа. Нова флоскула власти после 3. новембра биће: „Никада нећемо признати да смо признали независно Косово“

  • Главни и одговорни уредник портала Факти, Ђуро БИЛБИЈА: „Не излазите на изборе 3. новембра, јер ћете се сваког  4. новембра будити у великој Албанији
Оставите коментар

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *