КАДА ЋЕ СЕ ЊИМА СУДИТИ? Они су јавно позивали на убиство муслимана!

Да ли се сећате која двојица лажних патриота су деведесетих година јавно позивали на убиство муслимана, и никада нису кривично гоњени за то дело?

aleksandar-vucic-vuk-draskovic

Није тешко погодити. У питању су Алескандар Вучић и Вук Драшковић. Обојица осведочени србомрсци, подгузне муве злочиначког НАТО пакта и шиптарски лобисти.

И један и други су увек спремни да за позамашну своту зелених новчаница пласирају најодвратније лажи о Србима, и пристају да испуне најморбидније услове које пред њих поставе изопачене им газде из Брисела и Вашингтона.

Није потребно трошити речи на ова два морална патуљка, нихови поступци и њихове изјаве, забележене телевизијском камером и новинарским пером довољно говоре о њима.

Деведесетих година су били веома гласни у јавном позивању на убиство муслимана. Данас се ова два НАТО пајаца утркују ко ће више крокодилских суза „исплакати“ над измишљеним муслиманским жртвама у Сребреници.

Подсетимо се њихових „ранијих радова“.

Вук Драшковић, митинг СПО код Петрове цркве у Новом Пазару
16. септембар 1990. године

„… Сваки онај који у руку, овом Рашком земљом стегне турски барјак, усташки барјак албански барјак или било чији барјак сем српског, остаће и без руке и без барјака.“

Александар Вучић, за говорницом Народне скупштине Србије
20. јул 1995. године

„… Па ви бомбардујте, убијте једног Србина, ми ћемо стотину муслимана, па да видимо сме ли међународна заједница или било ко други, да удари на српске положаје, може ли се тако понашати са српским народом.“

Питање за српско тужилаштво за ратне злочине: Шта чекате, господо?
3 коментара

  1. ДРАГАНешковић

    Одговор је врло упрошћен, тј. народ треба да се удружи и самоорганизује а да би се то постигло треба да се послужимо њиховим кључем како су они окупирали како „Законодавну власт Србије, тако и „Извршну власт Србије“. Они су скупили преко 800 хиљада гласова, потписа, ми би требали и то са лакоћом преко 3,5 милиона гласова. Ја знам како све то постићи и подићи народ на ноге и активирати ту општу народну енергију за акцију. Та енергија у народу тиња само јој треба једна мала искра из које ће најкасније за 4 месеца постићи комплетна трансформација државног и Законског систем вредности да се трансформише у 100% демократску зајеницу која ће се осликати у једну просто проширану реченицу а она гласи: „ВАШЕ ПРАВО НЕ СМЕ ДА УГРОЗИ МОЈЕ ПРАВО; ЈЕР МОЈЕ ПРАВО НЕ УГРОЖАВА ВАШЕ ПРАВО“. ТАЧКА: Ово је и позив да се почнемо још данас да се Удружујемо и самоорганизујемо јер „Излаз постоји“. „Излаз увек постоји“. Ко га још види? Поздрав из Сунчаног Београда, ДРАГАНешковић

  2. Драган

    Послије западних марионета опет ће доћи нове марионете. Народ нема снаге да скине овог издајника. Неће никад ни имати, нажалост.

Оставите коментар

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *