Чиповање новорођених беба у Европи почиње од маја 2014!

Како се наводи, RFID чипове у тела новорођенчади уграђиваће због све већег броја нестале деце па би им чип требао помоћи у њиховом проналажењу?!

Добродошли у Европску Унију!

Ако је веровати италијанској интернет страници CorrierediRoma.it, али и према неким немачким и француским изворима, ове ће се године Европа, али и остатак света, суочити са испуњењем најстрашнијег Библијског пророчанства. Реч је о „жигу звери“ прореченом у књизи Откривења, а којег ће људи бити присиљени да уграде у своје тело.

Иако се о чиповању људи и пре писало и нагађало, те је опште познато да се у Америци, већ годинама, RFID (Radio-frequency identification) чипови тестирају на одређеним групама људи (психијатријски болесници, затвореници…), као и да постоје људи који добровољно пристају на чип у своме телу, његово масовно имплементирање, иако најављено и одобрено још пре пар година, увек је спречено или се пак проводило у тајности путем вакцине.

Ова страница најављује чиповање новорођенчади, овај пут на просторима Европе, и то уз вакцину коју новорођено дете прими први дан након рођења у болници. Можда је управо то разлог законски обавезног вакцинисања јер ће се ускоро увести и чиповање. Застрашујуће је то што ова страница има потпуно афирмативан став према чипу те га представља као доброг полицијског помагача.

Чипови у тела новорођенчади уграђиваће се због, како наводе, све већег броја нестале деце па би им чип требао помоћи у њиховом проналажењу, али и због лакше куповине и продаје, као и преноса података.

Микрочип који ће се уграђивати под кожу сваке рођене бебе заправо су мале техничке картице (попут зрна руже) на којима ће бити исписани баш сви подаци о детету, али и постављен GPS уређај који ће се морати пунити сваке две године у болници покрај којих ће бити инсталирани GPS системи.

Овај микрочип директно је повезан и са сателитом тако да, онај ко га носи никако неће моћи да побегне у сопствену приватност, никада. Уграђиваће се у јавним болницама свим бебама у ЕУ и то потпуно бесплатно, али ако родитељи то желе. Али, како им веровати да потајно неће уграђивати и оним бебама чији родитељи то не желе? Имплементираће се у подручје лакта леве руке, испод коже.

Али, према овој страници, али и другим алтернативним медијима, микрочиповање је одавно почело. Чиповати се због властите „безбедности“ на подручју Европе и сада могу одрасли и деца која то желе. Али, од маја ове године свака беба биће изложена могућности чиповања, али и застрашивања родитеља који би због те лажне „безбедности“ коју представљају као разлог за чип, заиста масовно могли пристајати на ово монструозно етикетирање људског бића.

Шта друго рећи, него почело је! Чиповање људи знак је да су Библијска последња времена у пуном јеку те да се против тих знакова треба се борити свим силама.

Наиме, колико год нам то сад страшно звучало, чињеница је да је управо чиповање људи врхунац зла којег све сви прибојавају, а који се једноставно кад тад требао појавити. Моћ, контрола и потпуна власт над човеком већ су неко време врло видљиви у нашем друштву, а чиповање будућих генерација потпуно је остварење тог злог плана усмереног против човека.

Наравно и чип је представљен као мера безбедности јер би он требао да спречи отмицу деце, али и бег затвореника. Једнако као и сви закони који су изгласани у последњих пар година у целом свету, а који су представљени као заштита човека од човека. То је потпуна лаж.

Они (елите) су ти због којих деца масовно нестају, који „дилују“ органима, који се баве педофилијом и ритуалним злостављањем деце и који сада постављају ове законе с циљем поробљавања целог човечанства. Једном када допустите да чип уђе у ваше тело, знајте, то тело више није ваше, јер не можете бити сигурни да неко не управља вашим покретима, мислима и делима. Чип је врхунац одузимања слободе човеку и то је оно најужасније од свега.

Рођени смо од Бога слободни и онај ко нам ту слободу пожели узети, знајте није од Њега.

„И видех другу звер где излази из земље, има два рога као у јагњета, а говори као Змај. Врши сву власт оне прве Звери, у њеној присутности. Присиљава земљу и све поземљаре да се поклоне првој Звери којој оно зацели смртна рана. Чини знамења велика: и огањ спушта с неба на земљу наочиглед људи.

Тако заводи поземљаре да начине кип Звери која беше ударена мачем, али преживе. И дано јој је удахнути живот кипу Звери те кип Звери проговори и поубија све који се год не клањају кипу Звери. Она постиже да се свима – малима и великима, богатима и убогима, слободњацима и робовима – удари жиг на десницу или на чело, и да нико не може ни купити ни продати, осим оног који носи жиг с именом Звери или с бројем имена њезина.

У овоме је мудрост: у кога је ума, нек одгонета број Звери. Број је то једног човека, а број му је шест стотина и шездесет и шест.“

(Откривење)
4 коментара

  1. aleksandar

    Ispunjenje je pocelo.Ono sto smo nekada samo citali i debatovali postaje jedna realnost.Sta donosi sve to svi dobro znamo kontrolisano i zigosano drustvo.I ovako smo zaokruzeni bodljikavmo zicom zvano talasi raznih herca koje mogu da nam pomognu,a mogu da nas uniste u potpunosti sa daljine.A ovo cipovanje imamo ikod nasih ljubimaca kucnih,a i stoke.Pa prema tome ovo nista nije novo,ali zabrinjavajuce i te kako.Postajemo cipovani broj gde nas mogu svi redompratiti i zloupotrebljavati pogotvo kada je rec o novcu i kupovini osnovnih stvari za obican biloski opstanak naovoj planeti.Ili smo posatli samo jedan broj i nista drugo.

Оставите коментар

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *